Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γκολφ και… δώρο μια BMW X5!

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γκολφ και… δώρο μια BMW X5!

ΝΕΑ

Γκολφ και… δώρο μια BMW X5!

ΝΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινή ατμόσφαιρα, ολοκληρώθηκε για ενδέκατη συνεχή χρονιά το διεθνές τουρνουά γκολφ “Aegean Airlines Pro-Am” στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Costa Navarino.

Advertisement
Advertisement

Η BMW Hellas ήταν χορηγός του “Hole in One”, ενός διαγωνισμού που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο, πετυχαίνοντας με μια βολή το στόχο από απόσταση περίπου 180 μέτρων. Για φέτος το έπαθλο αυτό ήταν μία εντυπωσιακή BMW Χ5 sDrive 25d. Η διεκδίκηση του μοντέλου προσέφερε στιγμές αγωνίας και ενθουσιασμού χωρίς όμως να αναδειχθεί νικητής.

Advertisement
Advertisement

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τα αυτοκίνητα BMW που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino για όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν και είναι διαθέσιμα για test drive από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Από τους 63 επαγγελματίες παίκτες που βρέθηκαν στα γήπεδα της Costa Navarino, η 24χρονη Σκωτσέζα Carly Booth κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των επαγγελματιών, λαμβάνοντας το χρηματικό έπαθλο των 7.000 Ευρώ. Η Carly Booth, η οποία έχει κερδίσει δύο φορές το Ladies European Tour,  είναι η πρώτη γυναίκα νικήτρια στο “Aegean Airlines Pro-Am”!