Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί καθυστερούν οι παραδόσεις του Tesla Model 3;

Ελλάδα 6:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί καθυστερούν οι παραδόσεις του Tesla Model 3;

ΝΕΑ

Γιατί καθυστερούν οι παραδόσεις του Tesla Model 3;

ΝΕΑ

Οι παραγγελίες ξεκίνησαν για το Tesla Model 3 στις Η.Π.Α., ωστόσο οι καθυστερήσεις στην παράδοση του νέου μοντέλου στους ιδιοκτήτες θεωρούνται δεδομένες. Πριν μια εβδομάδα αναφέρθηκε επίσημα προς τους πελάτες πως τα Model 3 θα καθυστερήσουν να παραδοθούν. Η Tesla είχε πετύχει ήδη υψηλό ιστορικό όλων των εποχών σε επίπεδο παραγωγής με πάνω από 10.000 Model 3.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr) 

Η φορολογία των EV ήταν επίσημα ασφαλής μέχρι τον Δεκέμβριο. Οι παραγγελίες του Model 3 άνοιξαν πρόσφατα σε οποιονδήποτε στις ΗΠΑ ενδιαφέρεται για τα μοντέλα μεγάλης εμβέλειας. Ενώ το μοντέλο Dual Motor 3 εξακολουθούσε να παρατίθεται με χρονοδιάγραμμα παράδοσης 2-4 μηνών, τα μοντέλα με αποκλειστικά την κίνηση στους πίσω τροχούς κυμάνθηκαν από 1-3 μήνες. Δυστυχώς για τους αγοραστές, οι εκτιμήσεις παράδοσης στο teslamotors.com είναι γύρω στους 4 μήνες για τα μοντέλα RWD, AWD και P.

Οι αγοραστές του Model 3 έχουν κατά πάσα πιθανότητα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα ότι οι εκτιμήσεις που δίνονται στο teslamotors.com πρέπει να ληφθούν με σύνεση και υπομονή. Δεν είναι ασυνήθιστο να κάνετε μια παραγγελία και να έχετε προγραμματισμένη παράδοση σε λιγότερο από δυο εβδομάδες. Δεν είναι επίσης ασυνήθιστο να προβείτε σε παραγγελία και να περιμένετε αρκετές εβδομάδες μετά την αναμενόμενη εκτίμηση παράδοσης.

Advertisement
Advertisement

Tesla-Model-3-tsiro-530

Ωστόσο, από αυτή την αλλαγή μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι παραγγελίες έχουν αυξηθεί στα μοντέλα RWD και Performance. Πολλοί αγοραστές ελπίζουν να παραλάβουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέχρι το τέλος του έτους έτσι αποφάσισαν να κάνουν την κίνηση το συντομότερο δυνατό. Επίσης, δεν έχουμε δει τα επίπεδα παραγωγής τον Ιούλιο να φτάνουν στα υψηλά επίπεδα από το τέλος του 2ου τριμήνου. Συνεπώς, η ζήτηση εξακολουθεί να υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά και το μοντέλο μικρής εμβέλειας δεν έχει ακόμη λανσαριστεί.