Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί εξόργισε τους Νορβηγούς το Top Gear;

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί εξόργισε τους Νορβηγούς το Top Gear;

ΝΕΑ

Γιατί εξόργισε τους Νορβηγούς το Top Gear;

ΝΕΑ

Μπελάδες με τη Νορβηγική αστυνομία απέκτησε το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου Top Gear! Κι αυτό διότι στο πλαίσιο γυρισμάτων για τη νέα σεζόν, υπήρξαν καταγραφές σημαντικών παραβιάσεων των ορίων ταχύτητας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Από πέρυσι προσπαθούσε η παραγωγή του σόου να εξασφαλίσει άδεια για να γίνει ένα feature στον περίφημο «δρόμο του Ατλαντικού Ωκεανού», τη διαδρομή που συνδέει το Μόλντε με το Κρίστιανσουντ. Όμως η τοπική αστυνομία είχε αρχικά αρνηθεί φοβούμενη πως οι παρουσιαστές θα παραβούν τα όρια ταχύτητας.

Το Top Gear επανήλθε φέτος και αυτή τη φορά κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια, με την προϋπόθεση πως κανένα όχημα δεν θα ξεπερνούσε τα 140 km/h. Όμως σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Norway TV2 καταγράφηκαν παραβάσεις από δύο οχήματα. Το ένα ανέπτυξε ταχύτητα της τάξης των 180 km/h ενώ το άλλο άγγιξε τα 240 km/h, ενώ βρίσκονταν στο τούνελ που οδηγεί στο Σβέγκεν.

Advertisement
Advertisement

Η παραπάνω καταγραφή είχε ως αποτέλεσμα την αναθεώρηση της άδειας και τη διακοπή των γυρισμάτων, ενώ σύμφωνα με τη νορβηγική νομοθεσία, οι παραβάσεις αυτές εκτός από τσουχτερά πρόστιμα συνεπάγονται και ποινές φυλάκισης!

ATLANTIC-OCEAN-tunnel-a640

Είναι άγνωστο ποιοι οδηγούσαν, ωστόσο το BBC ανέφερε πως ούτε ο Matt LeBlanc, ούτε ο Chris Harris, ήταν στα συγκεκριμένα γυρίσματα. Ωστόσο δεν υπάρχει αναφορά στον τρίτο της παρέας, Rory Reid.