ΝΕΑ

Για μερικά κλικ, κλειδώθηκε στην καρότσα του Tesla Cybertruck (+video)

Ελλάδα 20:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για μερικά κλικ, κλειδώθηκε στην καρότσα του Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

Για μερικά κλικ, κλειδώθηκε στην καρότσα του Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

Είναι απίστευτο σε τι επιδείξεις προχωράει κανείς αυτήν την εποχή για τα κλικ και τις προβολές. Τουλάχιστον, το συγκεκριμένο παράδειγμα είχε μία χρησιμότητα.

Advertisement
Advertisement

Εάν κάποιος κλειδωθεί κατά λάθος στην καρότσα ενός Tesla Cybertruck, σίγουρα θα νομίζει προς στιγμήν ότι θα μείνει εκεί μέχρι να τον βγάλει κάποιος. Όμως, ένας TikToker ανακάλυψε πως υπάρχει δικλείδα ασφαλείας για αυτήν την περίπτωση.

Με το λανσάρισμα του Tesla Cybertruck να προκαλεί κρότο λόγω της μεγάλης του καθυστέρησης, υπήρχαν και εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν με την καρότσα του η οποία κλείνει ηλεκτρικά. Υπήρχαν όμως και άλλοι που αναρωτήθηκαν άμα κλειστείς εκεί μέσα, πως βγαίνεις μόνος σου;

Σε αυτό το ερώτημα θέλησε να απαντήσει με ένα πείραμα ο Jeremy Judkins, ο οποίος κλείστηκε επίτηδες στην καρότσα ενός Cybertruck για να κάνει επίδειξη του πώς βγαίνεις εάν δεν έχεις ούτε κινητό μαζί σου, για να καλέσεις βοήθεια.

Advertisement
Advertisement

Σημείωση, ότι οι LED μπάρες της καρότσας σβήνουν μόλις το κάλυμμα κλείσει, συνεπώς εάν κλειδωθεί κανείς εκεί μέσα, βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι.

Βέβαια, υπάρχει ένα πολύ μικρό σημείο από όπου περνάει φως και βρίσκεται στο διαχωριστικό μέρος ανάμεσα στην καμπίνα και την καρότσα. Αλλά το συγκεκριμένο πείραμα έγινε βράδυ, ώστε ο Judkins να δείξει ότι γίνεται να βγεις και με μηδενικό φως.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα πλαστικό καπάκι στο εσωτερικό της πόρτας της καρότσας, όπου μέσα του θα βρει κανείς δύο μικρούς, κόκκινους ιμάντες. Με το που τους τραβήξει απότομα και ταυτόχρονα, η πόρτα της καρότσας ανοίγει και απελευθερώνεσαι.

Advertisement

Συνολικά, πρόκειται για ένα χρήσιμο βίντεο που όσο και αν έγινε για τις προβολές και τα κλικ, μπορεί κάποια στιγμή, κάποτε να χρησιμεύσει σε έναν ιδιοκτήτη του Cybertruck ή σε κάποιον… απαχθέντα.

Πάντως, η Tesla γράφει ξεκάθαρα για αυτήν τη δικλείδα στο manual του μοντέλου, αλλά δυστυχώς, ελάχιστοι το διαβάζουν προσεκτικά.

Advertisement

Ούτως ή άλλως, κάθε αυτοκίνητο που λανσάρεσαι στις ΗΠΑ, οφείλει να έχει δικλείδα απελευθέρωσης από πορτμπαγκάζ ή καρότσες για μία ώρα ανάγκης.

@jeremyjudkins2

If you get locked in the back of a Tesla Cybertruck, this is how you get out. #tesla #teslacybertruck #cybertruck

♬ original sound – Jeremy Judkins | Tesla Videos