Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Για άμεση παράδοση 30 Jaguar XF Sportbrake

Ελλάδα 15:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για άμεση παράδοση 30 Jaguar XF Sportbrake

ΝΕΑ

Για άμεση παράδοση 30 Jaguar XF Sportbrake

ΝΕΑ

Το νέο station wagon μοντέλο της Jaguar, XF Sportbrake, ήδη έχει κάνει την πρώτη του εμπορική επιτυχία, καθώς η εταιρεία Portfolio Cars, παρήγγειλε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τριάντα συνολικά κομμάτια από το βρετανικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μεταφορά VIP’s στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου Χίθροου, αναμένεται να χρησιμοποιήσει αναλόγως την ΧF Sportbrake. Να επισημάνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Portfolio Cars πραγματοποιεί μαζική παραγγελία προς την Jaguar, καθώς το 2015 απέκτησε 18 XF και 2 XJ, αντικαθιστώντας τα μοντέλα της Mercedes που είχε, ενώ και το 2016 συμπλήρωσε τον στόλο της με ακόμη 8 XJ και 48 XF, φτάνοντας συνολικά τις 106 Jaguar.

jaguar-chariatis-530

Η Jaguar XF Sportbrake βασίζεται στην σεντάν έκδοση του αντίστοιχου μοντέλου, με χαρακτηριστικό το ιδιαίτερα δυναμικό σχεδιασμό, ενώ οι μεταφορικές ικανότητες ξεκινούν  από τα 565 έως τα 1.700 λίτρα. Η γκάμα των κινητήρων διαθέτει 3 μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, με την απόδοση να ξεκινά από τους 163 PS για τον δίλιτρο diesel, μέχρι και τους 380 PS για την κορυφαία έκδοση V6 των 3,0 λίτρων.

Advertisement

jaguar-chariatis-640

Στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου εντάσσεται η αερανάρτηση ώστε να μπορεί να μεταφέρει βαριά αντικείμενα, ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με σύστημα τετρακίνησης.

Advertisement