Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Genesis G90 Limousine: Για προέδρους…

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Genesis G90 Limousine: Για προέδρους…

ΝΕΑ

Genesis G90 Limousine: Για προέδρους…

ΝΕΑ

Η Genesis επιβεβαιώνει τη φήμη της στα αυτοκίνητα πολυτελείας με το G90 Limousine του 2020, η οποία αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

Ενώ η αγορά των Η.Π.Α. πρέπει να περιμένει μερικούς ακόμη μήνες για να υποδεχτεί το πρωτοποριακό G90, η premium μάρκα της Hyundai μόλις παρουσίασε μια επιμηκυμένη έκδοση για την κορεατική αγορά. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το G90 Limousine προσφέρει προεδρικά επίπεδα στο πίσω κάθισμα για το διαθέσιμο χώρο των ποδιών, χάρη στην αύξηση του συνολικού μήκους κατά 290 mm σε σχέση με το κανονικό G90. Όλα αυτά ωφελούν το μεταξόνιο του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα τον πίσω χώρο επιβατών, όπως αποδεικνύεται από το… τέντωμα λαμαρίνας που προστέθηκε μεταξύ των θυρών καθώς και από τις μακρύτερες πίσω πόρτες.

Συνολικά, η Genesis G90 Limousine μετρά εντυπωσιακά 5.945 mm μήκους, με ένα γενναιόδωρο μεταξόνιο 3.450 mm. Το μοντέλο είναι επίσης ελαφρώς ψηλότερο από το κανονικό G90, με ύψος 1.505 mm. Το αυτοκίνητο είναι προφανές πως απευθύνεται στους πλούσιους και ισχυρούς, από τους οποίους μπορείτε να βρείτε πολλούς στη συνοικία Gangnam της Σεούλ. Ο πολυτελής πίσω θάλαμος επιβατών διαθέτει δύο ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα VIP με 18 κατευθύνσεις, επικαλυμμένα με ακριβό καπιτονέ δέρμα, δύο οθόνες τηλεόρασης, headstart Alcantara και ένα κέντρο εντολών που βρίσκεται στην κορυφή της κονσόλας που χωρίζει τα καθίσματα.

Στο εξωτερικό, η G90 Limousine υιοθετεί διακριτικές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το απλό μοντέλο, συμπεριλαμβανομένου του χρωμίου στην κορυφή της μάσκας και στους καθρέφτες, ενώ υπάρχει κι ένα φύλλο μετάλλου σαφώς ορατό στις πλευρές που δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της λιμουζίνας. Διατίθεται με έναν βενζινοκινητήρα V8 5.0 λίτρων με ισχύ 425 PS και ροπή στρέψης 520 Nm, ο οποίος συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο που αποστέλλει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός τυπικού συστήματος AWD. Το πολυτελές sedan προσφέρει επίσης ρυθμιζόμενη ανάρτηση ως στάνταρ. Η Genesis G90 Limousine διατίθεται με τιμή εκκίνησης σχεδόν 122.000 ευρώ στην Κορέα. Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν ανέφερε αν θα φέρει την πολυτελή limo στη Γηραιά Ήπειρο.

Advertisement
Advertisement