Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

General Motors: Ο Mark Reuss ο νέος πρόεδρος της εταιρίας

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

General Motors: Ο Mark Reuss ο νέος πρόεδρος της εταιρίας

ΝΕΑ

General Motors: Ο Mark Reuss ο νέος πρόεδρος της εταιρίας

ΝΕΑ

Ο Mark Reuss είναι ο νέος πρόεδρος της General Motors σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 55χρονος Reuss αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στο τιμόνι της αμερικάνικης εταιρίας άμεσα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η εμπειρία του Mark στην παγκόσμια σκηνή, η εις βάθος γνώση του για τα προϊόντα και οι ισχυρές ηγετικές του ικανότητες θα μας χρησιμεύσουν πολύ καθώς προσπαθούμε να ενδυναμώσουμε την εταιρία μας, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και να ορίσουμε το μέλλον της κινητικότητας.”, ΄δήλωσε η διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας και πρόεδρος του δ.σ. Mary Barra και πρόσθεσε: “Ο Mark έπαιξε σημαντικό ρόλο καθώς ηγήθηκε της εξέλιξης των οχημάτων της εταιρίας που κέρδισαν βραβεία μεταμορφώνοντας παράλληλα την ομάδα του ώστε να είναι έτοιμη για τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση.”

Από την μεριά του ο Reuss δήλωσε: Είμαι πολύ περήφανος που έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα μου στην General Motors και να πάρω τώρα αυτό τον ρόλο είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα. με την τρέχουσα γκάμα αυτοκινήτων, φορτηγών και crossovers που έχουμε σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να κρατήσω την ορμή που επιδεικνύουμε σε υψηλά επίπεδα¨.

GM_Mark_Reuss_new_president

Advertisement
Advertisement

O Reuss κατείχε μέχρι πρότινος, μεταξύ άλλων, τον τίτλο του εκτελεστικού αντιπροέδρου της GM, υπεύθυνου για την εξέλιξη προϊόντων με παγκόσμιο χαρακτήρα και σκοπεύει να διπλασιάσει τους πόρους που πηγαίνουν για την εξέλιξη των ηλεκτρικών και τον αυτόνομων οχημάτων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.