Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γεύση από το νέο πεντάθυρο Fiat Tipo

Ελλάδα 18:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γεύση από το νέο πεντάθυρο Fiat Tipo

ΝΕΑ

Γεύση από το νέο πεντάθυρο Fiat Tipo

ΝΕΑ

Πρόσφατα η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε πως το νέο της σεντάν θα κυκλοφορήσει εκτός Τουρκίας με την ονομασία Tipo (και όχι με την προκλητική για εμάς Aegea).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Με αφορμή την σχετική ανακοίνωση οι μετρ στο photoshop αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά… πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν και μας παρουσιάζουν μία αρκετά πετυχημένη προσέγγιση του πεντάθυρου Tipo. Για την σύλληψη της ηλεκτρονικά επεξεργασμένης εικόνας, προφανώς το ατελιέ RM Design βασίστηκε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο και σε συνδυασμό με το πεντάθυρο σχήμα του Bravo.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα προέρχονται από το σεντάν (έναρξη πωλήσεων από τέλη του έτους), ενώ εδώ θα πρέπει να πούμε πως μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήσει και στέισον αμάξωμα στο πρότυπο του Stilo Multiwagon. Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε πως η Fiat στοχεύει στα χαμηλού κόστους (low-budget) μικρομεσαία και για αυτό το νέο Tipo θα εξοπλίζεται με τους ατμοσφαιρικούς στα 1.400 και 1.600 cc (με 95 και 110 PS) και τους γνωστούς ντίζελ στα 1.300 και 1.600 cc (με 95 και 120 PS αντίστοιχα).

Advertisement
Advertisement