Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γεύση από νέο Opel Corsa OPC

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γεύση από νέο Opel Corsa OPC

ΝΕΑ

Γεύση από νέο Opel Corsa OPC

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο hot μικρά που θα αντιμετωπίσει τα εξίσου καυτά Ford Fiesta ST και Renault Clio RS, θα κάνει ντεμπούτο στο σαλόνι της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το νέο Corsa κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες στην ελληνική αγορά και μέσα στο έτος η παρουσία του αναμένεται να ενισχυθεί από την ισχυρότερη έκδοση OPC. Η οποία θα παρουσιασθεί επίσημα στην ελβετική έκθεση, στις αρχές Μαρτίου, με τις πρώτες φωτογραφίες να «τρέχουν» ήδη στο διαδίκτυο. Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για μοντέλο της Vauxhall/Opel (εξού και το δεξιοτίμονο) με το αμάξωμα να διαθέτει ότι πρέπει για να διαφέρει από τις ταπεινές εκδόσεις, δίχως από το εσωτερικό να απουσιάζουν τα γνωστά Recaro.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, το Corsa OPC έχει νέους και πιο επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αεροδυναμικά βοηθήματα όπως η πτέρυγα στο πίσω μέρος, ενώ στο πίσω μέρος η κεντρική απόληξη έχει αντικατασταθεί από δύο τοποθετημένες στα άκρα. Κάτω από το καπό θα υπάρχει μία αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού turbo τετρακύλινδρου των 1.600 cc που εκτός απροόπτου θα αποδίδει 210 PS και προαιρετικά θα συνδυάζεται διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (μπλοκέ). Περισσότερα, προσεχώς!