Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα για το Mitsubishi L200 το Νοέμβριο

Ελλάδα 2:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα για το Mitsubishi L200 το Νοέμβριο

ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα για το Mitsubishi L200 το Νοέμβριο

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη έκδοση του pick up της Mitsubishi, αναμένεται να κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνιση τον επόμενο μήνα. Με μικρές αλλαγές το L200 θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Τα διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός, μοιάζουν να είναι «δανεικά» από το Eclipse Cross, ενώ ανασχεδιασμένη φαίνεται να είναι τόσο η μάσκα, όσο και το καπό του κινητήρα. Στο πλαίσιο της ανανέωσης του L200, οι αλλαγές δεν είναι και τόσο σημαντικές αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, μια και το μοντέλο έχει αποδείξει την αξία του απέναντι σε πραγματικά άξιους αντιπάλους όπως είναι το Nissan Navara και το Ford Ranger.

Advertisement
Advertisement

MitsuL200 boi 530

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία κάνει λόγο και για επεμβάσεις στην τετρακίνηση του μοντέλου που θα του δώσει ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη αντοχή στις κακουχίες αλλά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία που να καταδεικνύουν κάτι τέτοιο. Στην καμπίνα, αναμένεται να δούμε περισσότερα μαλακά πλαστικά ως επένδυση στις επιφάνειες, καλύτερης σχεδίασης καθίσματα με βελτιωμένη στήριξη αλλά και πιο εξελιγμένο infotainment, με ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες διασύνδεσης. Για το μοντέλο θα είναι διαθέσιμοι τρεις κινητήρες (ένας βενζίνης και δύο diesel). Το σύνολο που αναμένεται να είναι και το δημοφιλέστερο, είναι το diesel των 2,5 λίτρων με απόδοση 178 ίππους.

MitsuL200 boi 640