Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρένο πριν το… γκάζι η Lamborghini

Ελλάδα 12:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρένο πριν το… γκάζι η Lamborghini

ΝΕΑ

Φρένο πριν το… γκάζι η Lamborghini

ΝΕΑ

Ταβάνι στη μονάδα παραγωγής της σκοπεύει να βάλει η Lamborghini, με την ιταλική εταιρεία να σκοπεύει να περιορίσει τον αριθμό των supercars που βγαίνουν ετησίως από τις εγκαταστάσεις της Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, η Lamborghini σκοπεύει να παράγει κάθε χρόνο 3.500 supercars, αφήνοντας χώρο για την Urus, που αναμένεται να αλλάξει πολλά σε ότι αφορά στις πωλήσεις της παγκοσμίως. Και φυσικά και στις δυνατότητες παραγωγής που συνολικά εκτιμάται να φτάνουν τα 7.000 αυτοκίνητα κάθε χρόνο.

Ωστόσο, παρότι το στοίχημα το SUV εκτιμάται πως θα κερδηθεί, όπως τόνισε μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο νέος επικεφαλής της ιταλικής μάρκας, Stefano Domenicali, θα προσπαθήσουν η Urus να μην… «αλλάξει» τη Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

«Σίγουρα δεν θα εγκαταλείψουμε το DNA μας, που αφορά στην παραγωγή super sport αυτοκινήτων», είπε το πρώην αφεντικό της Gestione Sportiva της Ferrari. Μιλώντας για το αντίπαλο δέος, τα πλάνα του Μαρανέλο αφορούν αύξηση παραγωγής στα 9.000 οχήματα ετησίως – πολιτική αρκετά διαφορετική.