Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford στοχεύει στις «active» εκδόσεις

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford στοχεύει στις «active» εκδόσεις

ΝΕΑ

Η Ford στοχεύει στις «active» εκδόσεις

ΝΕΑ

Στελέχη της Ford αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να λανσάρουν, για όλα τους σχεδόν μοντέλα, εκδόσεις που θα παραπέμπουν σε crossover, όπως έπραξαν με το νέο Fiesta.

Advertisement
Advertisement


Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε επίσημα η 7η γενιά του Ford Fiesta, το οποίο διαγράφει εδώ και 40 χρόνια μια πετυχημένη εμπορική πορεία. Το μοντέλο θα διατίθεται σε 4 εκδόσεις στις οποίες περιλαμβάνονται η σπορ ST-Line, η πλούσια σε εξοπλισμό Titanium, η πολυτελής Vignale και η crossover Active. Η τελευταία ξεχωρίζει με τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά, τις έξτρα χρωμιωμένες «ποδιές», τις ράγες οροφής και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και έτσι αποτελεί την πιο «περιπετειώδη» έκδοση του νέου Fiesta.

2017-ford-fiesta-active640

Advertisement
Advertisement

Πληροφορίες από τη  Ford αναφέρουν ότι οι εκδόσεις Active θα πλαισιώσουν όλα τα μοντέλα της, με στόχο να καλύψουν την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τύπου crossover αυτοκίνητα. Έτσι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η επόμενη γενιά του Focus θα διαθέτει και Active έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα κάτι αντίστοιχο και στην γκάμα του Mondeo, ώστε να ανταγωνιστεί το Volvo S60 Cross Country.