Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Συμφέρουσα χρηματοδότηση για όλους

Ελλάδα 16:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Συμφέρουσα χρηματοδότηση για όλους

ΝΕΑ

Ford: Συμφέρουσα χρηματοδότηση για όλους

ΝΕΑ

Με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford, όλοι μπορούν να βρουν και να αποκτήσουν εύκολα το αυτοκίνητο που επιθυμούν.

Advertisement
Advertisement

Η απόκτηση του Ford που σας ταιριάζει, είναι τώρα πιο εύκολη χάρη στις προτάσεις χρηματοδότησης που προσφέρει η εταιρεία. Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν και μηδενική προκαταβολή, απλοποιούν τη διαδικασία της απόκτησης καινούργιου αυτοκινήτου. Στο επίσημο Δίκτυο Αντιπροσώπων της Ford, θα βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος το ιδανικό ανά περίπτωση πρόγραμμα για να αποκτήσει εύκολα κάποιο από τα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας. Οι προτάσεις της Ford σε κάθε κατηγορία έχουν τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάθε ενδιαφερόμενος, είναι να εντοπίσει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει, να το εξοπλίσει με τα στοιχεία που προτιμά μέσω του εξελιγμένου on line διαμορφωτή και να ολοκληρώσει με τις προτάσεις του Δικτύου για την ιδανική χρηματοδότηση ανά περίπτωση. Η Ford Finance διαθέτει μια μεγάλη γκάμα χρηματοδοτικών προϊόντων, για ιδιώτες και επαγγελματίες και προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεται για να ανταποκρίνονται τα προγράμματα αυτά, στις δικές σας ανάγκες.

Για ιδιώτες, με ελάχιστη προκαταβολή που για κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και μηδενική και σταθερές μηνιαίες δόσεις, με σταθερό και ανταγωνιστικό επιτόκιο από 1% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), το μοντέλο Ford που επιθυμείτε μπορεί να γίνει δικό σας μετά από μια ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής που κυμαίνεται σε διάρκεια από 12 έως και 84 μήνες. Ένα πρόσθετο όφελος που προσφέρει η επιλογή του προγράμματος για τους ιδιώτες, είναι η δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης του δανείου. Στο τέλος του προγράμματος, η κυριότητα του αυτοκινήτου μεταβιβάζεται στον κάτοχο.

Advertisement

Όλη η διαδικασία γίνεται με τη διακριτική συμμετοχή του Σύμβουλου Πωλήσεων του Επίσημου Εμπόρου της Ford που θα σας αναλάβει για να βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή απόφαση ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες σας. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μόλις εγκριθεί το πρόγραμμα και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της χρηματοδότησης, το μοντέλο Ford της αρεσκείας σας είναι στη διάθεσή σας και μπορείτε να ξεκινήσετε να ζείτε μαζί του!

Advertisement

Η διαδικασία απλοποιείται περαιτέρω από τις on line υπηρεσίες που είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε ακόμα και σύγκριση διαφορετικών περιπτώσεων χρηματοδότησης προκειμένου να βρεθεί η καταλληλότερη για κάθε περίπτωση. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίγα της Ford Finance για να μάθετε περισσότερα για τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Ford.

Advertisement