Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Mondeo ST επιστρέφει

Ελλάδα 4:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Ford Mondeo ST επιστρέφει

ΝΕΑ

Το Ford Mondeo ST επιστρέφει

ΝΕΑ

Μέσα στο 2017 θα ανανεωθεί αισθητικά το μεσαίο μοντέλο της Ford και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει και την κορυφαία του έκδοση ST.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η έκδοση ST απουσιάζει μέχρι στιγμής από την γκάμα του Mondeo, σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές μεσαίων αυτοκινήτων που διαθέτουν ανάλογες ισχυρές προτάσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Ford μας ετοιμάζουν μια έκπληξη πάνω σε αυτό. Έτσι, και σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες, ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του ανανεωμένου Mondeo στα μέσα της χρονιάς, θα μας παρουσιάσουν και την κορυφαία του έκδοση. Όπως μπορούμε και από την μοναδική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική φωτογραφία που υπάρχει, το Mondeo ST θα βασίζεται αισθητικά στο Focus RS, υιοθετώντας μια αρκετά επιβλητική σχεδίαση.

Κάτω από το καπό θα βρεθεί ο γνωστός 2,3 λίτρων κινητήρας EcoBoost με απόδοση στα 350 άλογα περίπου. Η κίνηση θα περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων (δεν αποκλείεται η version του μοντέλου που πωλείται στην Αμερική ως Fusion να εξοπλιστεί με τον 2,7 twinturbo του F150 και παραπλήσια απόδοση).  Μένει να δούμε αν τελικά επαληθευτούν οι παραπάνω πληροφορίες και φυσικά, αν το μοντέλο θα εξοπλιστεί με Drift Mode, όπως το Focus RS.

Advertisement
Advertisement