Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford & Lego πακέτο στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 17:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford & Lego πακέτο στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Ford & Lego πακέτο στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Στην αμερικανική έκθεση και ανάμεσα στα διάφορα παιχνίδια για τους μεγάλους, η Lego Speed Champions παρουσίασε και μερικά για τις μικρότερες ηλικίες, όπως ένα Mustang ή ένα F-150 Raptor!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

«Ο όμιλος Lego είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παιχνιδιών στον κόσμο και έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Πολλοί από εμάς έχουμε παίξει με παιχνίδια Lego, οπότε αυτό ήταν ένα ονειρικό project για όλους μας συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών μας», είπε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ford Αμερικής, ο Joe Hinrichs. Τα δύο νέα παιχνίδια της Lego αφορούν στο μοντέλο Mustang (με 185 συναρμολογούμενα κομμάτια) που περιλαμβάνει πίνακα επιδόσεων/εκκίνησης και οδηγό αγώνων.

2016-LEGO-NAIAS_SKV_0932

Advertisement
Advertisement

Το πιο περίπλοκο F-150 Raptor (με 664 κομμάτια) έχει ως έξτρα ένα συνεργείο με πλήρη ομάδα τεχνικών, ένα τρέιλερ για να φορτώνεται ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα βελτιωμένο Model A. Τα νέα Lego θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο με το Mustang να κοστίζει 14,99 δολάρια και το F-!50 Raptor 49,99 δολάρια. E, δεν μπορείτε να έχετε τα πραγματικά… παίξτε με τα Lego!

LEGOF150RaptorSet

2016-LEGO-NAIAS_SKV_0912