Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Lease: Ο σύγχρονος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου

Ελλάδα 5:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Lease: Ο σύγχρονος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Ford Lease: Ο σύγχρονος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Με το Ford Lease, χωρίς ελάχιστη προκαταβολή και με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, μπορεί εύκολα να αποκτήσει κάποιος το Ford που θέλει και να ζήσει μαζί του με λιγότερο άγχος.

Advertisement
Advertisement

Ο πλέον σύγχρονος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου, προσφέρεται από τη Ford για όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν εύκολα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανάλογα με τις δυνατότητές τους, καινούργιο αυτοκίνητο. Με το Ford Lease που αφορά όλα τα καινούργια μοντέλα της Ford, επαγγελματικά και επιβατικά, η απόκτηση και η χρήση ενός νέου αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και με λιγότερο άγχος. Με ελάχιστη δέσμευση κεφαλαίου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως ενίσχυση της ρευστότητας για την επιχείρησή σας –στην περίπτωση του επαγγελματικού αυτοκινήτου- και σταθερή μηνιαία δόση σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ο προγραμματισμός είναι πιο εύκολος και αξιόπιστος από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η περίοδος αποπληρωμής είναι ευέλικτη σε διάρκεια, με εύρος από 12 έως και 60 μήνες και ένα από τα πολύ θετικά χαρακτηριστικά του προγράμματος, είναι πως δεν υπάρχει για τον ιδιοκτήτη κάποιο ρίσκο ή άγχος για τη μεταπώληση, μια και από το συμβόλαιο προβλέπεται η επιστροφή του αυτοκινήτου στη Ford Lease μετά το πέρας του προγράμματος. Άλλα πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη εικόνα του κόστους διατήρησης του αυτοκινήτου και το περιορισμένο κόστος διαχείρισής του, ενώ φροντίδα του είναι ολοκληρωμένη και εγγυημένη σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών, από το επίσημο δίκτυο της Ford.

Έχοντας τα πάντα καλυμμένα με τη μηνιαία δόση, χρηματοδότηση, συντήρηση, ασφάλεια, οδική βοήθεια και μάλιστα, όλα από ένα σημείο: Από τον Επίσημο Έμπορο της Ford. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε να μισθώσετε, να υπολογίσετε την επιθυμητή διάρκεια του προγράμματος και τα χιλιόμετρα που θα κάνετε κατά τη διάρκεια αυτού και μετά, ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επίσημου Εμπόρου της Ford θα υπολογίσει για εσάς το μηνιαίο μίσθωμα με βάση το κεφάλαιο και την επιθυμητή διάρκεια μίσθωσης.

Advertisement

Στην συνέχεια ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επισήμου Εμπόρου θα υποβάλλει προς έγκριση την πρόταση μίσθωσης στη Ford Lease και με την έγκριση του αιτήματος, απομένει μόνο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της χρηματοδότησης και της ταξινόμησης, για να ξεκινήσετε να ζείτε με το καινούργιο σας αυτοκίνητο. Η μίσθωση χορηγείται εφόσον εκπληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, όπως αυτές καθορίζονται από τη Ford Lease. Στο τέλος του προγράμματος, όταν ολοκληρωθεί η περίοδος της μίσθωσης, μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο στη Ford Lease και να επιλέξετε ένα νέο αυτοκίνητο από τη γκάμα της Ford. Τόσο απλά.

Advertisement