Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford GT μεταχειρισμένο με 17 χιλιόμετρα!

Ελλάδα 3:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford GT μεταχειρισμένο με 17 χιλιόμετρα!

ΝΕΑ

Ford GT μεταχειρισμένο με 17 χιλιόμετρα!

ΝΕΑ

Το Ford GT είναι ένα έτσι και αλλιώς εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο που θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s το 2018, είναι του 2006 και έχει στο οδόμετρο, μόλις 10.8 μίλια (σχεδόν 17 χλμ.)!

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Το συγκεκριμένο Ford GT του 2006 αναμένεται να δημοπρατηθεί μέσα στο 2018 από τον οίκο RM Sotheby’s και είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, μια και στο οδόμετρο έχει μόλις 10,8 μίλια! Ούτε 20 χιλιόμετρα δεν έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης στο αυτοκίνητο που αναμένεται να πουληθεί σε τιμή κάπου ανάμεσα στα 260 με 300 χιλιάδες ευρώ.

Low-Mile-2006-Ford-GT-boi-530

Advertisement

Τα ελάχιστα χιλιόμετρά του, παίζουν ρόλο στη διατήρηση της τιμής σε αυτά τα επίπεδα. Η συνολική του κατάσταση ωστόσο, υπογραμμίζει το γεγονός πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει κάνει διαδρομές. Ακόμα και στο χώρο του κινητήρα, περισσότερη είναι η σκόνη που θα έχει να αντιμετωπίσει ο επόμενος ιδιοκτήτης, παρά τα όποια σημάδια λειτουργίας.

Low-Mile-2006-Ford-GT-boi-640

Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα οι ζελατίνες του κατασκευαστή, ενώ στον επιλογέα των 6 ταχυτήτων διακρίνονται ακόμα και τα ταμπελάκια με τις προειδοποιήσεις για τα πρώτα χιλιόμετρα χρήσης του αυτοκινήτου. Το λευκό χρώμα του αμαξώματος με τις φαρδιές μπλε ρίγες, είναι από τις πλέον δημοφιλής επιλογές για το μοντέλο, που λόγω αυτής της εμφάνισης, γίνεται άμεσα ένα κλασσικό που πολλοί συλλέκτες και μη θα ήθελαν στο γκαράζ τους.

Low-Mile-2006-Ford-GT-boi-640b

Ο V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με τους 550 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. στέλνει την ισχύ του στους πίσω τροχούς μέσω του κιβωτίου των 6 σχέσεων. Εκεί, η διαχείριση της ισχύος γίνεται με τον πλέον sport τρόπο, χάρη στο περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό.

Advertisement

Low-Mile-2006-Ford-GT-boi-640c