Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Εξελίσσοντας ένα νέο crossover

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford: Εξελίσσοντας ένα νέο crossover

ΝΕΑ

Ford: Εξελίσσοντας ένα νέο crossover

ΝΕΑ

H Ford βρίσκεται σε διαδικασίες εξέλιξης ενός νέου μοντέλου, που όπως δείχνουν και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αποτελεί ένα crossover, που ίσως αποτελέσει τον αντικαταστάτη του EcoSport, που έχει συμπληρώσει ήδη αρκετά χρόνια παρουσίας, που αισίως έχει συμπληρώσει μία εξαετία. Πάντως ακούγεται και η πιθανότητα το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελέσει μία μικρότερη παραλλαγή του νέου Bronco, που θα λανσαριστεί στην αγορά των ΗΠΑ από το 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, το καμουφλαρισμένο «μουλάρι» αισθητικά έχει πολλά κοινά σημεία με το νέο Fiesta Active, όπως τα φωτιστικά σώματα και η εμπρός μάσκα, ενώ διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αλλά και φαρδύτερα μετατρόχια. Επίσης, είναι χαρακτηριστικά τα μικτής χρήσης ελαστικά, τόσο για άσφαλτο, όσο και για χώμα.

617c44de-ford-b-suv-spy-6-chariatis-530

H βάση του συγκεκριμένου μοντέλου θα είναι ένα νέο πλαίσιο, ίσως ίδιο με αυτό του νέου Focus, το οποίο θα είναι μεταβλητό και θα προορίζεται καταρχήν για προσθιοκίνητα μοντέλα. Επίσης, οι εξωτερικές διαστάσεις θα είναι σημαντικά μικρότερες από τις αντίστοιχες του ήδη υπάρχοντος Bronco. Προς το παρόν, άγνωστες παραμένουν οι τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την γκάμα των κινητήρων και λοιπών μηχανικών μερών.

Advertisement

91d1c8cb-ford-b-suv-spy-12-chariatis-640