Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Αποκάλυψη για το concept Big Nugget

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Αποκάλυψη για το concept Big Nugget

ΝΕΑ

Ford: Αποκάλυψη για το concept Big Nugget

ΝΕΑ

Η Ford παρουσίασε στο Caravan Salon στο Duesseldorf της Γερμανίας το Big Nugget concept. Το πρωτότυπο campervan της εταιρίας βασίζεται στο νέο Transit Custom και προσφέρει ακόμη περισσότερους χώρους στους φίλους της απόδρασης.

Advertisement
Advertisement

 

Η Ford παρουσίασε το camper Transit Custom Nugget (φωτό κειμένου) στις αρχές του έτους (διαβάστε περισσότερα εδώ) και με το πρωτότυπο Big Nugget ανήγγειλε ουσιαστικά την διαθεσιμότητα του μοντέλου σε περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές (Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο) αφού μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο μόνο για την γερμανική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Ford Transit Custom Nugget

Το νέο concept campervan εξελίχθηκε σε συνεργασία με τους σπεσιαλίστες του είδους Westfalia και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευρυχωρία έναντι των μέχρι τώρα εκδόσεων, σε μια μορφή μάλιστα που μοιάζει έτοιμη για παραγωγή. Το Big Nugget concept με μήκος έξι μέτρα, βασίζεται πάνω στη έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και την ψηλή οροφή του Transit και επωφελείται σημαντικά από τις αυξημένες διαστάσεις της καμπίνας του.

Προσφέρει σύμφωνα με την Ford τέσσερις διακριτούς χώρους αλλά και εσωτερικό ύψος που υπερβαίνει τα δύο μέτρα. Τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού περιστρέφονται και δημιουργούν έναν άνετο χώρο για φαγητό, στη μέση του οχήματος υπάρχει πλήρες μπάνιο, που περιλαμβάνει τουαλέτα, ντουζ και νιπτήρα, ενώ δεν λείπει φυσικά και το απαραίτητο κουζινάκι, το οποίο περιλαμβάνεται και ψυγείο χωρητικότητας 70 λίτρων. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί η κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων.

Advertisement

To Big Nugget δείχνει τις προθέσεις της Ford, η οποία εξετάζει με την παρουσίαση του concept campervan την δημιουργία μιας ανάλογης έκδοσης για τις ευρωπαϊκές αγορές που θα είναι διαθέσιμη παράλληλα με το Transit Custom Nugget.