Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Φοιτητική” έκδοση Oxford για το MINI στις Η.Π.Α.

Ελλάδα 6:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Φοιτητική” έκδοση Oxford για το MINI στις Η.Π.Α.

ΝΕΑ

“Φοιτητική” έκδοση Oxford για το MINI στις Η.Π.Α.

ΝΕΑ

Μία έκδοση με την ονομασία Oxford παρουσίασε η MINI για την αφορά των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία απευθύνεται σε φοιτητές πανεπιστημίων και κολεγίων με δέλεαρ την χαμηλότερη από το συνηθισμένο τιμή της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Oxford παίρνει το όνομά της από το σπίτι της MINI στο Oxford της Αγγλίας και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος προσφέρει στους ενδιαφερόμενους έξτρα εξοπλισμό αξίας 6.900 δολαρίων Αμερικής, για να βοηθήσει τους φοιτητές στο δρόμο τους προς την επιτυχία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοινωση της εταιρίας.

 

Στον στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης, που μπορούν να αγοράσουν μόνο φοιτητές πανεπιστημίων και κολλεγίων, ανήκει μεταξύ άλλων το σύστημα ψυχαγωγίας-πληροφόρησης της MINI που φέρει οθόνη με διαγώνιο 6,5 ιντσών, οπίσθια κάμερα προβολής, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και ο αισθητήρας απόστασης για το παρκάρισμα.

Advertisement
Advertisement

mini-oxford-edition-640

Παράλληλα το συγκεκριμένο MINI εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών (σε δύο χρωματισμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου), ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και πανοραμική οροφή, αφού οι φοιτητές πρέπει να έχουν και τις ανέσεις τους.

Το μοντέλο, που κινείται από τον τρικύλινδρο τουρμπάτο κινητήρα της εταιρίας με απόδοση 135 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 19.750 δολαρίων για την τρίθυρη έκδοση και στην τιμή των 20.750 δολαρίων για το αμάξωμα με τις πέντε πόρτες, σε έξι διαφορετικά χρώματα.