Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren P1

Ελλάδα 23:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren P1

ΝΕΑ

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren P1

ΝΕΑ

Ο πρώτος εκ των μόλις 375 τυχερών που θα τοποθετήσουν στο γκαράζ τους την εντυπωσιακή P1, απολαμβάνει ήδη το νέο του απόκτημα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Έξι μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και μετά από ατελείωτες δοκιμές, η νέα McLaren ξεκίνησε και επίσημα το εμπορικό της ταξίδι αφού στα τέλη Σεπτεμβρίου βγήκε το πρώτο κομμάτι από τη γραμμή παραγωγής. Σε χρώμα Volcano Yellow που κάνει έντονη αντίθεση με το σκούρο χρώμα των ανθρακονημάτων που χρησιμοποιούνται εκτενώς.

“Σχεδιάσαμε τη P1 έχοντας εξ αρχής ένα ξεκάθαρο στόχο: να είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για τον οδηγό, σε δρόμο και σε πίστα. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μας εδώ στο Ουόκινγκ και όσα έχουμε πετύχει σε αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα. Η παράδοση της πρώτης P1 είναι ένα ακόμα ξεχωριστό κομμάτι στην 50ετή ιστορία μας”, σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Automotive, Μάικ Φλούιτ.

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=3027]
Τις εντυπωσιακές επιδόσεις της υβριδικής P1 των 916 PS, μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ ενώ για να αρχίσει καλά η μέρα σας, θα σας θυμίσουμε και ένα βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του βρετανικού hypercar!

zp8497586rq