Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Κινηματογραφική σκηνή πυρόσβεσης

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Κινηματογραφική σκηνή πυρόσβεσης

ΝΕΑ

Video: Κινηματογραφική σκηνή πυρόσβεσης

ΝΕΑ

Μία απίστευτη σκηνή κατάσβεσης πυρκαγιάς που κατεγράφη σε ερασιτεχνικό βίντεο, έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο Τρανς-Λαμπραντόρ στον Καναδά – γνωστό και ως “Route 500”. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τον δρόμο που συνδέει την επαρχία της Νέας Γης και του Λαμπραντόρ με τον κόσμο, είναι βόρεια της Νέας Σκοτίας και βορειοανατολικά του Κεμπέκ. Μία αραιοκατοικημένη περιοχή με πυκνή βλάστηση όπου μία ανεξέλεγκτη πυρκαγιά θα προκαλούσε τεράστια καταστροφή.

Έτσι λοιπόν, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα γκρέιντερ και πήρε φωτιά, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να βάλουν εξ αρχής τα μεγάλα μέσα. Αντί λοιπόν να στείλουν πυροσβεστικά οχήματα, έστειλαν ενισχύσεις από… αέρος! Ένα Canadair προσέγγισε τον τόπο του ατυχήματος, αδειάζοντας το υδάτινο φορτίο του.

Αυτό εξάλειψε μια και καλή τον κίνδυνο να επεκταθεί η φωτιά από το όχημα αν και με τόσους νερού, δεν έμειναν πολλά όρθια μετά τη κατάσβεση, ενώ άγνωστο είναι πόσος χρόνος χρειάστηκε στις τοπικές αρχές για να δώσουν το δρόμο ξανά στη κυκλοφορία.

Advertisement
Advertisement