Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φήμες για νέο Honda CR-Z

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φήμες για νέο Honda CR-Z

ΝΕΑ

Φήμες για νέο Honda CR-Z

ΝΕΑ

Μετά την έλευση του νέου Civic Type-R, η Honda στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του σπορ προφίλ της με μία νέα γενιά CR-Z που θα δούμε σε περίπου δύο χρόνια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το νέο Civic Type-R σηματοδοτεί την turbo εποχή για την Honda η οποία σταδιακά θα λανσάρει και μικρότερους κινητήρες στα 1.500 cc και αργότερα έως και κάτω μέχρι τα 1.000 cc. Οι νέοι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης θα αποτελέσουν μία καλή αφορμή για να χτιστεί πάνω σε αυτούς η νέα γενιά CR-Z που θα κυκλοφορήσει το 2017, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Εδώ να πούμε πως το τωρινό CR-Z διατίθεται ακόμη στην αγορά των ΗΠΑ, μιας και σταδιακά αποσύρεται από την αγορά λόγω της εμπορικής πορείας που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των Ιαπώνων. Το CR-Z είναι ένα σπορ μοντέλο με εξαιρετικό στήσιμο, αλλά με υβριδική ήπια δύναμη που όπως φαίνεται δεν ικανοποιούσε στο κοινό.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, για το επόμενο CR-Z, όλα είναι πιθανά. Από μία υβριδική έκδοση με 1.500άρη κινητήρα και δυνατό ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική ισχύς έως 200 άλογα, έως την προσθήκη του δίλιτρου turbo του Type-R με περίπου 280 PS. Ενδιαφέροντα και τα δύο σενάρια, μένει να δούμε ποιο από τα δύο θα επικρατήσει (ευχόμαστε και τα δύο αν είναι εφικτό).