Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν έφερε γούρι το νέο όχημα στην Εθνική μας ομάδα

Ελλάδα 8:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν έφερε γούρι το νέο όχημα στην Εθνική μας ομάδα

ΝΕΑ

Δεν έφερε γούρι το νέο όχημα στην Εθνική μας ομάδα

ΝΕΑ

Και αυτό δεν είναι BYD όπως μπορεί πολλοί να σκεφτούν λόγω χορηγίας του EURO 2024, αλλά ένα δυναμικό, Γερμανικό…

Advertisement
Advertisement

Τουαλέτα, καφετιέρα ακόμα και θύρες USB έχουν στη διάθεσή τους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας που μετακινούνται με το ολοκαίνουργιο λεωφορείο που απέκτησε η ΕΠΟ

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο Man Lion’s Coach R07.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο λεωφορείο το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως 44 επιβάτες και να τους προσφέρει αρκετές ανέσεις. Το συγκεκριμένο λεωφορείο εξοπλίζεται με πολύ άνετα καθίσματα, έχει τουαλέτα, τηλεόραση, ενώ διαθέτει και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές όπως για παράδειγμα… καφετιέρα.

Advertisement
Advertisement

Στο χώρο μάλιστα των καθισμάτων υπάρχουν και θύρες USB προκειμένου όσοι μετακινούνται με αυτό να μπορούν να φορτίζουν από κινητά, tablet κ.ο.κ.

Ροπή στα 2.400Nm

Από εκεί και πέρα ο κινητήρας του Man Lion’s Coach R07 έχει χωρητικότητα 12.500 κ.εκ., η ισχύς αγγίζει τα 470 άλογα ενώ η ροπή φτάνει τα 2.400Nm. Χαρακτηριστικό του λεωφορείου είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ένα στοιχείο που το έχουν κάνει τόσο δημοφιλή στην κατηγορία του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 19 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ένα νούμερο όμως που ιδίως σε τέτοια οχήματα μπορεί να έχει μεγάλες αυξομειώσεις, ανάλογα με το βάρος, τις καιρικές συνθήκες κ.λπ.

Advertisement

Πόσο κόστισε;

Με τη χωρητικότητα των δεξαμενών καυσίμου να φτάνουν τα 525 λίτρα, οι αποστάσεις που μπορεί να διανύσει μπορούν να ξεπεράσουν και τα 2.500 χιλιόμετρα, με ένα μόνο γέμισμα.

Advertisement

Να σημειώσουμε τέλος πως το Man Lion’s Coach R07 ταξινομήθηκε καινούργιο ενώ στους δρόμους κυκλοφόρησε για πρώτη φορά (ως μοντέλο και γενιά) το 2018.

Τέλος και αναφορικά με την τιμή του, το νέο απόκτημα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου άγγιξε τα 360.000 ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό βλέπεις αν έχεις πληρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ!
Απαγόρευσαν διαφήμιση της Toyota (video)
Νέα αναβολή για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης

Advertisement