Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς το Fiesta

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς το Fiesta

ΝΕΑ

Γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς το Fiesta

ΝΕΑ

Το νέο Ford Fiesta 1.0 EcoBoost αναδείχτηκε “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013” από Γυναικεία Κριτική Επιτροπή μπροστά από μία λίστα φιναλίστ με ηχηρά ονόματα όπως: Audi Allroad, Range Rover και Porsche Boxster S. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το μικρό της εταιρείας με το οβάλ σήμα, ονομάστηκε επίσης “Οικονομικότερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013” από το πάνελ των 18 εκπροσώπων του αυτοκινητιστικού τύπου γένους θηλυκού που απέδωσαν τα βραβεία με βάση την ασφάλεια, την άριστη σχέση κόστους/ απόδοσης (value-for-money), την αισθητική, τους αποθηκευτικούς χώρους, την πρακτικότητα για παιδιά, την ευκολία οδήγησης, το sex appeal και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

«Το νέο Fiesta έχει ανεβάσει τον πήχη στους τομείς εμφάνισης και συνδεσιμότητας και παράλληλα έχει γίνει πιο αποδοτικό και απολαυστικό στην οδήγηση. Προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες όλων των πελατών μας διασφαλίζουμε ότι αυτό το μικρό αυτοκίνητο με τη μεγάλη ιστορία έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον», δήλωσε η Μπαρμπ Σάμαρτζιχ, αντιπρόεδρος εξέλιξης της Ford Ευρώπης.

Όσο για τον χιλιάρη EcoBoost που έχει ανακηρυχθεί “Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2012 και 2013”, αποδίδει 125 PS με εκπομπές 99 g/km CO2, που δένει τέλεια με το νμοντέλο που έχει παράλληλα πάρει 5 αστέρια στον ανεξάρτητο θεσμό ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP.

Advertisement
Advertisement

«Το Fiesta διαθέτει ανώτερη εμφάνιση και αίσθηση. Σε συνδυασμό με τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0 EcoBoost που πετυχαίνει πρωτοφανή κατανάλωση και καταπληκτικές επιδόσεις, αυτός ο εξαιρετικά κομψός ‘μίνι πύραυλος’ αναδεικνύεται νικητής σε όλες τις κατηγορίες με τυμπανοκρουσίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βρετανίδα Βικτόρια ΜακΜίλαν Μπελ, μέλος της κριτικής επιτροπής.

Τα βραβεία του πέμπτου διαγωνισμού ‘Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για τη Γυναίκα’ θα απονεμηθούν στο Λονδίνο, τον Οκτώβριο.