Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat: Σταματά η παραγωγή του Fullback

Ελλάδα 15:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat: Σταματά η παραγωγή του Fullback

ΝΕΑ

Fiat: Σταματά η παραγωγή του Fullback

ΝΕΑ

Οι Ιταλοί βάζουν «τίτλους τέλους» στο pick-up μοντέλο τους λόγω χαμηλών πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement


Ακόμη ένα μοντέλο της Fiat «πέφτει» θύμα της χαμηλής ζήτησης και των προθέσεων της εταιρείας που αρνείται πεισματικά να επενδύσει σε νέα μοντέλα. Έτσι, μετά το Punto, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπαίνει και το Fullback που έμεινε στην παραγωγή μόλις για 2,5 χρόνια.

Το ιταλικό αυτοκίνητο βασιζόταν εξ ολοκλήρου στο Mitsubishi L200, όμως, με βάση και το αποτέλεσμα, φαίνεται πως το κοινό δεν έδειξε την ανάλογη εμπιστοσύνη σε ένα αυτοκίνητο με σήματα της Fiat. Ίδιο το σκηνικό και στην ελληνική αγορά, καθώς ελάχιστα Fullback πουλήθηκαν, με εξαίρεση τους διαγωνισμούς του Πολεμικού Ναυτικού και της ΔΕΗ, οι οποίοι απορρόφησαν ορισμένα εξ αυτών.

Η FCA, πάντως, δείχνει ανήμπορη να αντεπεξέλθει στις εξελίξεις που έρχονται και στον ανταγωνισμό που γιγαντώνεται. Στη δημοφιλή κατηγορία του B-Segment δεν έχει κάποιον εκπρόσωπο, μετά και την παύση του Punto, ενώ η οικογένεια του 500 δεν έχει κάποια δυναμική. Με δεδομένο πως το απαρχαιωμένο Panda στοχεύει μόνο στις πωλήσεις «Rent a Car» και το μελλοντικό 500 θα είναι μόνο ηλεκτρικό, το μέλλον της Fiat είναι μάλλον αβέβαιο δημιουργώντας ερωτήματα στους λιγοστούς -πλέον- νέους ιδιοκτήτες της μάρκας.

Advertisement
Advertisement