Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διακρίσεις για τη Fiat Professional

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διακρίσεις για τη Fiat Professional

ΝΕΑ

Διακρίσεις για τη Fiat Professional

ΝΕΑ

Με δύο βραβεία κλείνει για τη Fiat Professional η χρονιά, αφού τιμήθηκε με τις διακρίσεις «Green Van Manufacturer Of The Year» και «City Van Of The Year» στο θεσμό «2013 Fleet Van Awards».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για θεσμό που διεξάγεται στην Αγγλία και επιβράβευσε την ιταλική μάρκα για την προσπάθεια μείωσης των εκπομπών CO2 και της βελτίωσης της οικονομίας καυσίμου στην καθημερινή οδήγηση αλλά και για την αποτελεσματικότητα του Fiorino. Μάλιστα, το επαγγελματικό της Fiat κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τα ετήσια βραβεία «Fleet Van Awards» απονέμονται σε αναγνώριση των επιτευγμάτων των κατασκευαστών οχημάτων, των χρηστών εταιρικών στόλων και των προμηθευτών εξαρτημάτων και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τη βιομηχανία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει μέλη των συντακτικών ομάδων των εκδόσεων Fleet News/Fleet Van, όπως και μία ανεξάρτητη ομάδα ειδικών στα βαν.

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητα συγκρίνονται με βάση έναν αριθμό κριτηρίων που είναι σημαντικά για τα εταιρικά οχήματα, όπως το φορτίο, η ασφάλεια, η τεχνολογία, τα κόστη χρήσης, η οικονομία στην κατανάλωση, οι εκπομπές ρύπων, η αξιοπιστία και οι υπηρεσίες «after sales» και υποστήριξης που προσφέρονται από τα δίκτυα των εταιρειών. Η άνεση και οι επιδόσεις είναι επίσης σημαντικά κριτήρια για την επιλογή των νικητών.

Το Fiat Ducato δέχθηκε επίσης «σημαντικό έπαινο» στην κατηγορία “Large Van of the Year”.

Ο Sebastiano Fedrigo, Διευθυντής της Fiat Professional UK σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση από τους κριτές του Fleet Van της σκληρής δουλειάς που κάνουμε για να είναι τα αυτοκίνητα της Fiat Professional όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον -κάτι που όχι απλώς προστατεύει το περιβάλλον, αλλά βοηθάει και στη σημαντική μείωση του κόστους χρήσης, δημιουργώντας ένας σενάριο “win-win” για τους χρήστες των εταιρικών στόλων. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που το Fiat Fiorino κέρδισε τον τίτλο “City Van of the Year” για δεύτερη φορά. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, επανακαθόρισε τα στάνταρ στην κατηγορία του κι εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες ένα πετυχημένο συνδυασμό πρακτικότητας, άνεσης, αξιοπιστίας και οικονομίας».