Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Panda 4×4 Antartica

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Panda 4×4 Antartica

ΝΕΑ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Panda 4×4 Antartica

ΝΕΑ

Στην επικείμενη έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Fiat θα παρουσιάσει μία νέα ειδική έκδοση του Panda 4×4 με τίτλο Antarctica. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία εορταστική έκδοση για τις τρεις δεκαετίες ζωής του ιταλικού μοντέλου πόλης (μετράει 400 χιλιάδες πωλήσεις από το 1983 έως σήμερα), βαμμένη προφανώς σε… παγωμένο λευκό χρώμα, που κάνει αντίθεση με τις μαύρες λεπτομέρειες και οροφή.

Βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού 4×4 Rock και διαθέτει διαμαντέ γκρι φινίρισμα στις ζάντες αλουμινίου 15″, φώτα ομίχλης, φιμέ τζάμια, πορτοκαλί λεπτομέρειες στους εξωτερικούς καθρέφτες και ένα ειδικό σήμα στην κεντρική κολόνα.

Το εσωτερικό διαθέτει επίσης διχρωμία με γκρι και πορτοκαλί ταπετσαρία, ευελιξία από τα τρία πίσω καθίσματα με διαιρούμενη (60/40) και αναδιπλούμενη πλάτη και στάνταρ ρύθμιση ύψους στη θέση του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Το Fiat Panda 4×4 Antartica αναμένεται να διατεθεί προς πώληση στην Ιταλία έως το τέλος του χρόνου, και θα είναι διαθέσιμο με τον 0.9 TwinAir Turbo 85 ίππων και τον ντίζελ 1.3 MultiJet II 75 αλόγων, εξοπλισμένοι και οι δυο με σύστημα Start&Stop.
[nggallery id=2957]
Υιοθετεί το σύστημα “torque on demand” για την κατανομή της ροπής ανάλογα με τις συνθήκες, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα για να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση στο δρόμο αλλά και ESC (Electronic Stability Control) με λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού (ELD) στον στάνταρ εξοπλισμό του, προσφέροντας επιπλέον βοήθεια κατά την οδήγηση σε ολισθηρές επιφάνειες.