Live Κίνηση
Περισσότερα
Fiat 500 Family

Fiat: Νέα έκδοση 500L S-Design, με περισσότερο στιλ

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat: Νέα έκδοση 500L S-Design, με περισσότερο στιλ

Fiat 500 Family

Fiat: Νέα έκδοση 500L S-Design, με περισσότερο στιλ

Fiat 500 Family

Μια νέα έκδοση του 500L με περισσότερο στιλ παρουσίασε η Fiat, με το δημοφιλές της μοντέλο να αποτελεί το τέταρτο μέλος που δέχεται τις “πινελιές” S-Design μετά το 5θυρο Tipo και το 124 Spider. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με στόχο τους νέους οδηγούς που δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις τελευταίες τάσεις της μόδας και της τεχνολογίας, το 500L S-Design ξεχωρίζει αρχικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στο σκούρο ματ μπρονζέ χρώμα του, το οποίο συνδυάζεται με γυαλιστερή μαύρη οροφή αλλά και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κάνουν την εμφάνισή τους στα χερούλια και τους καθρέπτες, στα πίσω φωτιστικά σώματα και τη γρίλια. Εξωτερικά η εικόνα ολοκληρώνεται από τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου όπου κυριαρχεί το μαύρο, τους προβολείς ομίχλης και τα φιμέ πίσω παράθυρα.

fiat_500l-s-design_640

Το εσωτερικό έχει επίσης διανθιστεί με ανάλογες λεπτομέρειες που κάνουν τη συγκεκριμένη έκδοση να ξεχωρίζει. Το ταμπλό έχει ματ επεξεργασία ενώ το σήμα του 500 κάνει την εμφάνισή του και εκεί στο χρώμα του χαλκού, στην μεριά του συνοδηγού. Ειδικά για την S-Design έκδοση έχουν σχεδιαστεί και οι μαύρες επενδύσεις των καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

fiat_500l-s-design_640-1

Στον στάνταρ εξοπλισμό του 500L S-Design ανήκουν μεταξύ άλλων, έξι αερόσακοι το cruise control, το δερμάτινο τιμόνι με τις πολλαπλές λειτουργίες, τα LED φώτα ημέρας αλλά και μια TFT οθόνη πληροφοριών με διαγώνιο 3,5 ίντσες. Το σύστημα ψυχαγωγίας-πληροφόρησης UconnectTM φέρει οθόνη αφής με διαγώνιο στις επτά ίντσες που επιτρέπει πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone (Apple Car Play & Android Auto).

fiat_500l-s-design_640-2

Advertisement

H έκδοση S-Design θα είναι διαθέσιμη με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1,4 λίτρων και 95 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και με τον ίδιας απόδοσης turbodiesel MultiJet II των 1,3 λίτρων, ο τελευταίος διαθέσιμος και με Dualogic κιβώτιο. Για αυτούς που θέλουν υψηλότερες επιδόσεις υπάρχει και ο MultiJet II πετρελαιοκινητήρας των 1,6 λίτρων και 120 ίππων με ροπή πάνω από 32 κιλά από τις 1.750 σ.α.λ.