Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat Centoventi Concept: To μελλοντικό Panda

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat Centoventi Concept: To μελλοντικό Panda

ΝΕΑ

Fiat Centoventi Concept: To μελλοντικό Panda

ΝΕΑ

Mε το πρωτότυπο Centoventi Concept η Fiat μας δίνει μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη γενιά του Panda.

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω σπουδή της Fiat, η οποία παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στην έκθεση της Γενεύης, αποτελεί προάγγελο της νέας γενιάς του δημοφιλούς μοντέλου της εταιρείας, του Panda. Σημειώστε πως η ονομασία του, Centoventi, είναι στα ιταλικά ο αριθμός 120, καθώς  η εταιρεία γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της.

Το compact αμάξωμα διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ, με άγνωστη ισχύ προς το παρόν, και οι μπαταρίες του μπορούν να προσφέρουν αυτονομία κίνησης από 100 έως 500 χιλιόμετρα. Όπως τονίζει η Fiat, το εύρος αυτονομίας εξαρτάται από το μέγεθος των μπαταριών που επιλέξει να βάλει κάποιος. Για την ακρίβεια αυτό μπορεί να αυξομειώνει ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη, μέσω αφαίρεσης ή πρόσθεσης συστοιχιών.

Advertisement
Advertisement

Σύγχρονη είναι η αισθητική και στο εσωτερικό του πρωτότυπου. Η οθόνη αφής των 20 ιντσών κυριαρχεί το κέντρο του ταμπλό, ενώ σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Fiat, ο οδηγός και οι επιβάτες θα βρουν κάθε νέα εφαρμογή συνδεσιμότητας. Επίσης, ο νεανικός χαρακτήρας του Fiat Centoventi Concept συμπληρώνεται από τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του μέρος.

Η έκδοση παραγωγής του Fiat Centoventi Concept αποτελεί προάγγελο για την επόμενη γενιά του Panda. Περισσότερα στοιχεία για αυτό θα έχουμε τους επόμενους μήνες.

Advertisement

 

 

Advertisement