Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη η Fiat;

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη η Fiat;

ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη η Fiat;

ΝΕΑ

H 65η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης πλησιάζει και η Fiat έχει ανακοινώσει τι θα δούμε στο περίπτερο της. Ας τα δούμε αναλυτικά… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement

Επίσημη πρώτη κάνει η ειδική έκδοση του Panda 4×4 με την οποία οι Ιταλοί γιορτάζουν τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας για το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα είναι περιορισμένης παραγωγής και ονομάζεται Antarctica. Το NewsAuto σας την έχει ήδη αποκαλύψει και περισσότερα σχετικά, μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε εδώ.

Παράλληλα, η Fiat θα έχει να επιδείξει τρεις νέες εκδόσεις κινητήρων για την οικογένεια 500: τον 0.9 TwinAir 105 ίππων στην πρεμιέρα του στη γκάμα του Fiat 500 και δυο κινητήρες -1.6 MultiJet 120 HP και 1.4 T-Jet βενζίνης 120 HP- για τα Fiat 500L, Fiat 500L Trekking και Fiat 500L Living.

Οι προβολείς όμως θα πέσουν ούτως ή άλλως και στο 500, αφού στην Φρανκφούρτη θα βρίσκεται και το Fiat 500e, μια ηλεκτρική έκδοση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που θα πωλείται αποκλειστικά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Το είχαμε δει πρώτη φορά στο Λος Άντζελες, τον περασμένο Νοέμβριο.

Advertisement
Advertisement