Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari του Tommy Hilfiger σε δημοπρασία

Ελλάδα 19:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ferrari του Tommy Hilfiger σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Η Ferrari του Tommy Hilfiger σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Μόδα και Ferrari είναι οι δυνάμεις που κάνουν έναν φοβερό συνδυασμό και κρύβονται πίσω από τα πιο πολυπόθητα αυτοκίνητα στον κόσμο. Ο ιδρυτής της εταιρείας που φέρει το όνομά του, Enzo βρισκόταν πάντα στην κορυφή της βιομηχανίας όσον αφορά το στυλ και την καινοτομία. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Τριάντα χρόνια πριν, η βιομηχανία της μόδας μάλλον χλεύαζε την ιδέα ενός άγνωστου Αμερικανού σχεδιαστή, ο οποίος έθεσε ως στόχο να αλλάξει τη βιομηχανία. Ο Tommy Hilfiger άλλαξε τον τρόπο ένδυσης τη δεκαετία του ‘80 με τα καινοτόμα και αριστοκρατικά του ρούχα. Ο ίδιος έχει αγοράσει το αυτοκίνητο που άλλαξε τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Η Ferrari που θεωρείται ένα μονοθέσιο της F1 για τον δρόμο, αποτελεί τον φόρο τιμής στον “πατέρα” της μάρκας. Διαθέτει έναν 6.0 lt V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα και carbon ceramic φρένα.

Ένα αυτοκίνητο αντάξιο αυτού του ονόματος είναι σε θέση να ξεπερνά σχεδόν τα πάντα στο δρόμο, ακόμα και δεκατρία χρόνια μετά την έναρξη παραγωγή του. Κάνει τα 0-100 σε 3.2 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement

Tommy Hilfiger-Ferrari Enzo-a640 Tommy Hilfiger-Ferrari Enzo-d640

Η Enzo 2003 του Tommy Hilfiger θα δημοπρατηθεί στο RM Sotheby στην Αριζόνα. Εκεί, πρόκειται να δούμε φυσικά και άλλα πολλά συλλεκτικά αυτοκίνητα τον Ιανουάριο, αλλά αυτό αναμένεται να είναι μία από τις καλύτερες αγορές.  Αναμένεται η τιμή του να κυμανθεί από 3 έως 4 εκατομμύρια δολάρια.

Tommy Hilfiger-Ferrari Enzo-b640

Advertisement

Αυτή η Ferrari υπάρχει μόνο σε 349 κομμάτια και μάλιστα η συγκεκριμένη έχει κάνει περίπου 5.800km. Αν έχετε μερικά εκατομμύρια δολάρια στην άκρη, αυτή η Ferrari είναι πιθανώς μια σοφή επένδυση.

Tommy Hilfiger-Ferrari Enzo-c640

Advertisement