Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fast X: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το πιο καυτό Fast and Furious

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fast X: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το πιο καυτό Fast and Furious

ΝΕΑ

Fast X: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το πιο καυτό Fast and Furious

ΝΕΑ

Το πρώτο ΜΜΕ της Ελλάδας για το αυτοκίνητο, την μοτοσικλέτα και την Mobility, το newsauto σε στέλνει με τέρμα το γκάζι στην avant premiere της απόλυτης ταινίας δράσης Fast X!

Advertisement
Advertisement

Γίνε ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Avant premiere που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Μαΐου στα Village Cinemas The Mall (SPHERA MAX).

Η προβολή είναι στις 20:00, ενώ η προσέλευση στις 19:30.

Πάρε μέρος στο Διαγωνισμό με 4 απλά βήματα:
👉Follow @newsauto
👉Follow @tanweergreece
👉Like στο post του διαγωνισμού
🔺Mention το φίλο/η που θέλεις να πάρεις μαζί σου

Advertisement
Advertisement

Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές έως τη Δευτέρα, 15/5/23 στις 11.00 πμ και η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα, στις 12.00 μμ.

Οι 50 νικητές θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση, όπου θα τους ζητηθεί να στείλουν τα στοιχεία τους σε προσωπικό μήνυμα στο @newsauto.

Με… τέρμα το γκάζι, με το newsauto και την Tanweer και στο cinema!

Advertisement


—————–

Όροι Διαγωνισμού

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από το site «Newsauto» (εφεξής Διοργανωτής).

Advertisement

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 10/05/2023 και ώρα 14:00 μμ Ελλάδας μέχρι τις 15/05/2023 και ώρα 11:00 π.μ. Ελλάδας. Μετά την ανωτέρω ημέρα και ώρα καμία συμμετοχή δεν θα ληφθεί υπόψη και δεν θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων. Εξαιρούνται τα στελέχη, τα μέλη, οι συνέταιροι, οι εργαζόμενοι, οι αντιπρόσωποι και οι σύμβουλοι του Διοργανωτή, καθώς και οι σύζυγοι, σύντροφοι, γονείς, τέκνα, αδερφοί, αδερφές, συνεταίροι ή συνεργάτες των προαναφερθέντων προσώπων.

  • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.
  • Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ολοκληρώνονται σύμφωνα με την διαδικασία που αναφέρεται στις δημοσιεύσεις στα social media.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει τυχαία, μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων, στα γραφεία του Διοργανωτή τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023.

  • Τα δώρα του διαγωνισμού είναι 50 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας Fast X.
Advertisement

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση στο Instagram του Διοργανωτή.

Βασική προϋπόθεση είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει προσωπικό λογαριασμό χρήστη στο Instagram και να ακολουθήσει σωστά όλα βήματα του διαγωνισμού. Προσβλητικά, υβριστικά ή γενικώς σχόλια που παραβιάζουν με οποιονδήποτε τρόπο δικαιώματα τρίτων ή το νόμο ή τα χρηστά ήθη, θα διαγράφονται από τη Σελίδα και δεν θα λαμβάνονται υπόψη στην κλήρωση.

  • O Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απολύτως ελεύθερη και ανέλεγκτη κρίση του, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει το Διαγωνισμό καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα παρεμφερή ή ίσης αξίας αυτών, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με σχετική δημοσίευση-ανάρτηση στο διαδίκτυο στην παρούσα ιστοσελίδα. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.
  • Για να παραλάβει το δώρο του ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει, όταν και όπου του ζητηθεί από την εταιρία, την Αστυνομική του Ταυτότητα ή το Διαβατήριο του, τα οποία πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε σχόλιο κάτω από την δημοσίευση του διαγωνισμού όπου και θα τους ζητηθούν περαιτέρω στοιχεία επικοινωνίας. Οι νικητές υποχρεούνται να ανταποκριθούν άμεσα. Εάν δεν αποστείλουν προσωπικό μήνυμα στο Instagram του Newsauto ώστε να μας ενημερώσουν για τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα, επώνυμο, αριθμό ταυτότητας/διαβατηρίου) ή διαπιστωθεί ότι δεν συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής τους, χάνουν το σχετικό δικαίωμα, οπότε και η άνω εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στον νικητή και η εταιρεία έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε επικοινωνία με τον α’ επιλαχόντα που θα αναδειχθεί από τη διαδικασία κλήρωσης, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους τη Δευτέρα 15/05/2023 και ώρα 19:30 στην είσοδο του κινηματογράφου όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους.

  • Κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης των νικητών, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται μέχρι την ημέρα παραλαβής των δώρων τους. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό ο κάθε Συμμετέχων/ ούσα συγκατατίθεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τους Διοργανωτές για σκοπούς συμμετοχής στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR).
  • Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διόρθωση, περιορισμό ή και διαγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν. 2472/1997 και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) όπως ισχύει επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας της Διοργανώτριας, στο email newsauto@newsauto.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2106630384. Η Διοργανώτρια δηλώνει ρητώς και δεσμεύεται ότι ακολουθεί την αρχή επεξεργασίας των ελάχιστων προσωπικών δεδομένων και τα άνω δεδομένα που συλλέγονται. Περαιτέρω, δηλώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τεχνικά, οργανωτικά, νομικά προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων αυτών.
  • Μετά την απονομή του επάθλου στο νικητή, η Διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία που πιθανόν προκύψει σε βάρος του νικητή ή σε βάρος τρίτου, όπως σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Ιδίως για έπαθλα που διατίθενται από τρίτους η ευθύνη της Διοργανώτριας εξαντλείται στην καθοδήγηση του νικητή για την ανάληψη του σχετικού επάθλου, σύμφωνα με τις οδηγίες που οι τρίτοι που διαθέτουν το έπαθλο έχουν δώσει σε αυτήν.
  • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν με τη συμμετοχή τους τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. O Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τα ονόματα νικητών, τις φωτογραφίες/απαντήσεις της συμμετοχής των συμμετεχόντων, τις φωτογραφίες αυτών, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στον διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.
  • Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού δύναται να επηρεαστεί ή διακοπεί από την απόδοση του δικτύου.
  • Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρηματικό ποσό.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή.
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να καλέσουν στο 2106630384.
  • Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των μερών από ή εξ αφορμής του παρόντος Διαγωνισμού θα διευθετείται φιλικά μεταξύ της Διοργανώτριας και των διαγωνιζομένων με βάση την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη και πρακτική. Σε κάθε περίπτωση ως αρμόδια για την επίλυση κάθε τέτοιας διαφοράς ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.