Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Facel Vega: Η επιστροφή με ένα render

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Facel Vega: Η επιστροφή με ένα render

ΝΕΑ

Facel Vega: Η επιστροφή με ένα render

ΝΕΑ

Η παρουσία ενός αυτοκινήτου με κάποια χαρακτηριστικά της Facel Vega αλλά και τα λογότυπα,  σε site με φωτογραφίες που «διέρρευσαν», ίσως είναι ο «καπνός πάνω από τη φωτιά».

Advertisement
Advertisement

Με ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, προφανώς σε ψηφιακή μορφή, η Facel Vega φαίνεται πως βρίσκεται σε κάποια διαδρομή επανόδου στην επικαιρότητα. Η Facel Vega Paris απαντώντας σχετικά μετά από επικοινωνία με Γαλλικό μέσο, επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο στις εικόνες είναι ξεκάθαρα μια μελέτη πάνω στο αντικείμενο της επανεμφάνισης της μάρκας, που έχει δημιουργηθεί για να μπορέσουν να «μετρήσουν» την απήχηση που έχει στον κόσμο προκειμένου να δουν το ενδιαφέρον που θα συγκεντρώσει μια ενδεχόμενη επιστροφή της.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες αυτές κυκλοφόρησαν στο internet και χρησιμοποιήθηκαν για άσχετο με το αυτοκίνητο θέμα, υποστηρίζοντας ένα φωτογραφικό concept που είχε ως θέμα τη γυναικεία μόδα. Σύμφωνα με την Facel Vega Paris, δεν δόθηκε προηγουμένως άδεια για τη χρήση των εικόνων και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο σετ φωτογραφιών, έχει πλέον εξαφανιστεί από το site που αρχικά τις δημοσίευσε.

Στην πραγματικότητα, με μια περιοδικότητα λίγων ετών, εμφανίζεται στο προσκήνιο μια είδηση που θέλει την αναβίωση της Facel Vega να είναι δρομολογημένη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν ισχύει κάτι περισσότερο από αυτό που αναφέραμε αρχικά. Το εικονιζόμενο Facel Vega Paris V που εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ένα πολύ κομψό πρωτότυπο με αναφορές στο παρελθόν της μάρκας- όπως είναι τα φώτα που είναι τοποθετημένα στις εξωτερικές άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα.

Advertisement

 

Advertisement