Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εξαρτήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης από τη Ford (vid)

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξαρτήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης από τη Ford (vid)

ΝΕΑ

Εξαρτήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης από τη Ford (vid)

ΝΕΑ

Η Ford διερευνά τρόπους με τους οποίους μεγάλα μονοκόμματα εξαρτήματα αυτοκινήτων, όπως οι αεροτομές, θα μπορούν να εκτυπώνονται για χρήση σε πρωτότυπα ή μελλοντικά αυτοκίνητα παραγωγής. Μάλιστα είναι η πρώτη εταιρία που δοκιμάζει τον εκτυπωτή Infinite Build 3D της Stratasys.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Έχοντας τη δυνατότητα να εκτυπώνει εξαρτήματα σχεδόν οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους, το σύστημα Stratasys Infinite Build, μπορεί να φέρει την επανάσταση στην κατασκευή αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας έναν πιο αποτελεσματικό και προσιτό τρόπο κατασκευής εξαρτημάτων για πρωτότυπα ή χαμηλού όγκου παραγωγής αυτοκίνητα, όπως τα μοντέλα Ford Performance.

«Με την τεχνολογία Infinite Build, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε μεγάλα εξαρτήματα και ανταλλακτικά και να είμαστε πιο ευέλικτοι στις φάσεις σχεδιασμού», δήλωσε η Ellen Lee, Technical Leader της Ford, στην έρευνα Προσθετικής Παραγωγής (Additive Manufacturing), γνωστής και ως τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε πρόσβαση τόσο νωρίς στη νέα τεχνολογία της Stratasys, κάτι που θα μας βοηθήσει στην ανάπτυξη εκτυπώσεων μεγάλης κλίμακας για αυτοκινητιστικές εφαρμογές και απαιτήσεις».

Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο εκτυπωμένο αυτοκίνητο