Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η Vengeance της Kahn!

Ελλάδα 0:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η Vengeance της Kahn!

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η Vengeance της Kahn!

ΝΕΑ

Μετά το πρώτο teaser με μία σιλουέτα να διαγράφεται σε μαύρο φόντο, η Kahn Design μας αποκαλύπτει το τελικό σχέδιο της “εκδίκησής” της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Η Vengeance είναι ένα σπορ μοντέλο που βασίζεται στην Aston Martin DB9 και δημιουργήθηκε με τις ευλογίες της βρετανικής μάρκας που αποφάσισε να… προχωρήσει από τον ντόρο της κόντρας με τον Henrik Fisker και το Thunderbolt που ουσιαστικά ήταν μία… μη εγκεκριμένη αντιγραφή του εν λόγω μοντέλου (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Αντίθετα η Vengeance της Kahn Design, βασίζεται στην DB9 αλλά έχει αλλάξει βασικά σχεδιαστικά της στοιχεία, αποδίδοντας φόρο τιμής σε μοντέλα της Aston Martin από προηγούμενες δεκαετίες. Χαρακτηριστικοί είναι άλλωστε οι πιο “χτυπητοί” προφυλακτήρες καθώς και τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα πίσω.

Advertisement
Advertisement

Αλλάξαμε μόνο το αισθητικό μέρος, δεν έχουμε επέμβει κάτω από το… δέρμα του αυτοκινήτου. Άλλωστε ποιος ο λόγος να επέμβεις στην τελειότητα“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Afzal Kahn.

Άλλωστε ο σχεδιασμός είναι ο ισχυρός τομέας της Kahn Design καθώς το σχετικό τμήμα της έχει 25 μέλη και ασχολείται όχι μόνο με εξωτερικό σχεδιασμό αλλά ακόμα με το εσωτερικό των οχημάτων, με αξεσουάρ, ακόμα και με είδη ρουχισμού.

Advertisement

Η Vengeance αναμένεται να κοστίζει περίπου 400.000 ευρώ, θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών και το πρώτο εν λόγω όχημα θα είναι έτοιμο πριν το τέλος του έτους.

Advertisement