Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα BMW Z4 Coupe;

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα BMW Z4 Coupe;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα BMW Z4 Coupe;

ΝΕΑ

Η νέα Z4 παρουσιάστηκε πριν λίγο διάστημα από τη BMW και πλέον δεν αποκλείεται η γερμανική μάρκα να παρουσιάσει και την κουπέ έκδοση του νέου της δημιουργήματος, όπως μας δείχνουν οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που σας παρουσιάζουμε.ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά νέα που μας φέρνει η καινούργια BMW Z4 είναι η επιστροφή της υφασμάτινης οροφής, έναντι της μεταλλικής οροφής που διέθετε η προηγούμενη γενιά του μοντέλου.

Με βάση λοιπόν αυτό το δεδομένο, ο γνωστός μας X-Tomi Design έρχεται για να μας παρουσιάσει το πως οραματίζεται τη νέα Z4 και σε κλειστή, κουπέ έκδοση, η οποία εφόσον τελικά παρουσιαστεί, θα απευθυνθεί και σε αυτούς που θέλουν μια τέτοιου είδους επιλογή στη γκάμα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε άλλωστε ότι η νέα Z4 έρχεται ως project κοινής εξέλιξης και κατασκευής με τη νέα γενιά της Toyota Supra, η οποία σε αντίθεση με τον Γερμανό «αδελφό» της έχει ένα ατόφιο κουπέ αμάξωμα.

Το εάν τελικά επιβεβαιωθεί η πρόταση του X-Tomi Design θα το γνωρίζουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, ωστόσο εμάς μας φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε το αυτοκίνητο να πάρει το δρόμο του για παραγωγή.

Z4 Coupe (2)