Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι κάνεις το Volvo EX30 να μοιάζει έτοιμο για αγώνες

Ελλάδα 13:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι κάνεις το Volvo EX30 να μοιάζει έτοιμο για αγώνες

ΝΕΑ

Έτσι κάνεις το Volvo EX30 να μοιάζει έτοιμο για αγώνες

ΝΕΑ

Μπορεί το νεοσύστατο μικρό SUV της Volvo να έχει από το εργοστάσιο σπορ χαρακτηριστικά, αλλά σίγουρα επιδέχεται βελτίωσης για κάποιους πιο ανήσυχους.

Advertisement
Advertisement

Οι βελτιωτικοί οίκοι ψάχνουν την παραμικρή ευκαιρία για να δημιουργήσουν και να κατασκευάσουν κιτ αμαξώματος για νέα αυτοκίνητα. Ένας από αυτούς είναι και η γερμανική Heico Sportiv που τώρα διαθέτει νέες, μεγαλύτερες ζάντες για το EX30 και ένα εξατομικευμένο κιτ αμαξώματος.

Συγκεκριμένα, ο βελτιωτικός οίκος από το Weiterstadt διαθέτει μέσω της ιστοσελίδας του, δύο νέα σχέδια σε ζάντες για το ηλεκτρικό Volvo σε διαστάσεις 21 ιντσών. Μάλιστα, ο επίδοξος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία χρώματα αναλόγως το γούστο του.

Η Heico Sportiv διαθέτει επίσης μικρότερα σε διαδρομή σπορ ελατήρια τα οποία χαμηλώνουν το αμάξωμα κατά 30 χιλιοστά, αλλά και αποστάτες.

Advertisement
Advertisement

Εφόσον όλα αυτά δεν αρκούν σε κάποιον, η γερμανική εταιρεία προσφέρει επίσης ένα εξατομικευμένο κιτ αμαξώματος στο οποίο διακρίνουμε εύκολα τον ενισχυμένο εμπρός προφυλακτήρα, τα «φουσκωμένα» μαρσπιέ και τον μεγάλο διαχύτη.

Παρά όλες αυτές τις προσθήκες, οι επιδόσεις δεν αλλάζουν, ούτε προσφέρεται κάποια μετατροπή στο κινητήριο σύνολο. Συνεπώς, ακόμα και αν κάποιος αγοράσει όλα τα παραπάνω, οι ηλεκτροκινητήρες και η μπαταρία παραμένει στα ίδια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Heico Sportiv, το κιτ αμαξώματος κοστίζει συνολικά 3.330 ευρώ. Οι τροχοί έχουν τιμή από 600 έως 839 ευρώ, τα ελατήρια 390 και οι αποστάτες άλλα 329 ευρώ.