Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το νέο Renault Megane RS

Ελλάδα 5:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το νέο Renault Megane RS

ΝΕΑ

Έτοιμο το νέο Renault Megane RS

ΝΕΑ

H Renault φαίνεται ότι έχει έτοιμο το νέο Megane RS, το οποίο δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ακόμη και στα τέλη Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι το Megane RS είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί επίσημα. Πιο αναλυτικά, στην πρώτη εικόνα χαμηλής ανάλυσης φαίνεται το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου όπου ξεχωρίζει ο μεγάλος διαχύτης, η κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση και οι σπορτίφ εσοχές στον προφυλακτήρα. Η δεύτερη φωτογραφία που βλέπετε μας παρουσιάζει-σύμφωνα με πληροφορίες από τον ξένο τύπο-το αμάξωμα του κορυφαίου Megane να περνά από την γραμμή παραγωγής.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου Renault Megane RS, όπως σας έχουμε γράψει και παλαιότερα, αναμένουμε να εξοπλίζεται με  ένα νέο 2λιτρο turbo μοτέρ με ισχύ στους 300 ίππους, που θα μας φέρει και το ισχυρότερο Megane στην ιστορία. Tο μοτέρ αυτό θα συνδυαστεί είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 6τάχυτο EDC αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά η Renault να προσφέρει το νέο Megane RS και με κάποιο σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης.

Advertisement
Advertisement

Περαιτέρω στοιχεία και επίσημες εικόνες για το νέο μοντέλο αναμένουμε στο επόμενο διάστημα, καθώς η παρουσίασή του θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι ή στις αρχές του Φθινοπώρου στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Τέλος, να τονίσουμε ότι δεν αποκλείεται οι Γάλλοι να εξοπλίσουν το νέο Megane RS με τον 1.800άρη τούρμπο μοτέρ που είδαμε πρόσφατα στην Alpine A110.

 

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement