Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο και το Audi SQ5

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο και το Audi SQ5

ΝΕΑ

Έτοιμο και το Audi SQ5

ΝΕΑ

Ο «κατασκοπευτικός» φακός εντόπισε και συνέλαβε το νέο δυναμικό SUV της Audi, το SQ5 χωρίς καμουφλάζ και έτοιμο για το λανσάρισμά του.

Advertisement
Advertisement

Μόλις τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε το νέο Audi Q5, με νέο στυλ και βελτιωμένη τεχνολογία στην καμπίνα για την άνεση και την ασφάλεια οδηγού και επιβατών.

Σύντομα αναμένεται να παρουσιαστεί και η Sportback έκδοση του Q5, ενώ όπως φαίνεται και από τις «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες που προέκυψαν αυτές τις μέρες, σύντομα θα ακολουθήσει και το πιο δυναμικό σε επιδόσεις, SQ5. Το Q5 θα εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με το υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων που διαθέτει τώρα μια ελαφριά υβριδική υποβοήθηση και αποδίδει συνολικά 261 ίππους. Το SQ5 θα χρησιμοποιήσει έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 3.0 λίτρων με απόδοση 350 ίππων και θα κάνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Η Audi μπορεί να μην έχει μοιραστεί επίσημες φωτογραφίες αυτού του σπορ SUV, αλλά οι νέες κατασκοπευτικές λήψεις δείχνουν ότι το αυτοκίνητο έχει αποκαλυφθεί πλήρως. Όλες οι αλλαγές που αφορούν στην ανανέωση των απλών εκδόσεων του Q5, δίνουν και εδώ το παρόν στο SQ5. Οι προβολείς και η σχεδίαση της μάσκας θυμίζουν πολύ περισσότερο το S4 sedan και είναι στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Η Audi θα προσφέρει επίσης Matrix LED προβολείς. Είναι δύσκολο να πούμε προς ώρας πως οι ζάντες που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι αυτές που θα χρησιμοποιεί το μοντέλο από την πρώτη του έκδοση ή θα είναι προαιρετικοί με διάμετρο 21 ιντσών.

Το SQ5 ξεχωρίζει από το «απλό» Q5 χάρη στην επένδυση αλουμινίου που διακρίνεται γύρω από τη μάσκα, τα περιβλήματα των προβολέων ομίχλης και τους πλευρικούς καθρέφτες. Η ασημί επένδυση έχει γίνει «σήμα κατατεθέν» των δυναμικών μοντέλων της Audi εδώ και χρόνια και το SQ5 συνεχίζει αυτήν την τάση. Θα υπάρχει επίσης ένα διαθέσιμο πακέτο Black Optic, στο πλαίσιο του οποίου θα προβλέπεται μαύρισμα στους τροχούς, στις ράγες οροφής, στα περιβλήματα καθρεπτών και σε άλλες λεπτομέρειες. Η Audi αναφέρει ότι το Q5 θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στα τέλη του 2020 και δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί το αν θα λανσαριστεί ταυτόχρονα και το SQ5.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Αυτό το Audi SQ5 αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο 

Advertisement