Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει το Ceed Crossover η Kia

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει το Ceed Crossover η Kia

ΝΕΑ

Ετοιμάζει το Ceed Crossover η Kia

ΝΕΑ

Μετά την εμφάνιση του σκίτσου που αφορά στη δημιουργία της νέας έκδοσης του Ceed, η Kia διευκρινίζει πως σχεδιαστικά θα ακολουθήσει άλλη «συνταγή».

Advertisement
Advertisement

 

Ο λόγος για το μοντέλο που θα βάζει την Kia στην κατηγορία των crossover, με ένα τρόπο που μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμοστεί σε αυτή την κατηγορία. Το XCeed όπως λέγεται μέχρι στιγμής (αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει ως επίσημη ονομασία του μοντέλου) θα είναι το αντίστοιχο του Ford Focus Active- της εναλλακτικής, με πιο crossover διάθεση του δημοφιλούς μοντέλου της Ford. Στη γκάμα της Kia, το αντίστοιχο που υπάρχει μέχρι στιγμής, είναι η έκδοση X-Line του Picanto.

Advertisement
Advertisement

Οι ιθύνοντες της Kia, τονίζουν για τη νέα έκδοση του Ceed πως θα έχει διαφορετική αισθητική προσέγγιση, καθώς αποτελεί πρόθεσή τους το να προσεγγίσουν ένα αρκετά διαφορετικό κοινό σε σχέση με το hatchback μοντέλο. Μπορεί με το μοντέλο αυτό να αυξάνονται οι επιλογές για τον αγοραστή του Ceed, θα είναι όμως μια έκδοση που θα έχει βαρύτητα τελείως διαφορετικού μοντέλου για να τονίζεται η διαφορετικότητα με όσο πιο έντονο τρόπο γίνεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Kia, η νέα αυτή έκδοση, θα είναι η επόμενη μεγάλη έκπληξη της εταιρείας για το κοινό που θέλει κάτι παραπάνω από ένα τυπικό hatchback.