Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει το “μικρό” ΝSX η Honda

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει το “μικρό” ΝSX η Honda

ΝΕΑ

Ετοιμάζει το “μικρό” ΝSX η Honda

ΝΕΑ

Ψηφιακά σχέδια που διέρρευσαν στο διαδίκτυο επαναφέρουν στο προσκήνιο τα σενάρια περί κατασκευής ενός νέου «μικρού» sportcar από τη Honda.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)
Η νέα έκδοση του δημοφιλούς videogame Gran Turismo Sport θα λανσαριστεί την επόμενη εβδομάδα και όπως είναι φυσικό, τα μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του παιχνιδιού και όχι μόνο.
Όπως μπορούμε να δούμε από τα ψηφιακά σχέδια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η Honda θα είναι παρούσα στο Gran Turismo με το μοντέλο Sports Vision GT. Πρακτικά πρόκειται για ένα κουπέ μοντέλο με σπορτίφ χαρακτηριστικά και σχεδίαση που παραπέμπει στο νέο NSX.

Πληροφορίες από την ιαπωνική φίρμα υποστηρίζουν πως τα εν λόγω ψηφιακά σχέδια ίσως αποτελέσουν τη βάση για ένα νέο μοντέλο που θα είναι ο αντικαταστάτης του S2000. Αν τελικά το project μπει στην παραγωγή, για την κίνησή του θα φροντίζει ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο θα περιλαμβάνει τον νέο 1.500άρη τούρμπο που γνωρίσαμε μέσω της τελευταίας γενιάς του Civic (η συνδυαστική ισχύς με τον ηλεκτροκινητήρα θα ξεπερνά τους 300 ίππους).

Advertisement
Advertisement