Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει και μικρό SUV η Bentley;

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει και μικρό SUV η Bentley;

ΝΕΑ

Ετοιμάζει και μικρό SUV η Bentley;

ΝΕΑ

Στη βρετανική φίρμα εξετάζουν το ενδεχόμενο της παραγωγής ενός crossover με στόχο οι συνολικές πωλήσεις να φτάσουν τις 20.000 έως το 2020.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Αν και η Bentley βρίσκεται στο τελικό στάδιο για να παρουσιάσει του χρόνου το πρώτο SUV στην ιστορία της, ήδη οι ιθύνοντες της εταιρίας μελετούν το ενδεχόμενο της παραγωγής ενός μικρότερου μοντέλου με χαρακτήρα crossover. Η είδηση αυτή επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του διευθύνων συμβούλου της Bentley Wolfgang Dürheimer που θέλει την γκάμα της Bentley να εμπλουτίζεται με νέα μοντέλα.

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και ένα supercar (εδώ το σχετικό άρθρο) που θα βασίζεται στο επόμενο Audi R8, όπως και το crossover που προαναφέραμε με τον Dürheimer να λέει στο βρετανικό Autocar πως «…αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά SUV στην αγορά που δείχνουν την δυναμική στην συγκεκριμένη κατηγορία». Με την έλευση των off-road μοντέλων η Bentley στοχεύει στον διπλασιασμό των πωλήσεων της έως το 2020 ξεπερνώντας το χρόνο τα 20.000 αυτοκίνητα, σε σχέση με τις 11.020 πωλήσεις που είχε το 2014.