Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η Mercedes GLE Coupe

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται η Mercedes GLE Coupe

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η Mercedes GLE Coupe

ΝΕΑ

Ενώ η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz GLE έχει ήδη παρουσιαστεί στο φιλοθεάμον κοινό, η γερμανική εταιρία εξακολουθεί να εργάζεται εντατικά επάνω στην έκδοση GLE Coupe, καθώς τα πλήρως καμουφλαρισμένα πρωτότυπα έχουν εντοπιστεί στο δρόμο μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Για πάμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Παρά το έντονο καμουφλάζ, η GLE Coupe επόμενης γενιάς φαίνεται να έχει ακόμη πιο επιθετικό σχεδιασμό συγκριτικά με το σημερινό μοντέλο, με περισσότερες ενδιαφέρουσες ακμές αλλά και μια πιο κομψή οροφή σε σχέση πάντα με πριν. Ωστόσο, από την εμπρός γωνία 3/4, μπορεί να θυμίζει πολύ αυτή την πρόσφατη σχεδιαστική απόδοση από την X-Tomi Design, που πήρε τη νέα GLE και τη μετέτρεψε σε κάτι πιο σπορ και θελκτικό.

Οι προβολείς στο Coupe θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς διαφορετικοί από τους αντίστοιχους της GLE, αλλά και πάλι, το καμουφλάζ στο πρωτότυπο είναι πολύ εκτεταμένο, οπότε θα μπορούσαμε προφανώς να κάνουμε και λάθος. Συνολικά πάντως, η νέα GLE Coupe θα πρέπει να συνεχίσει να μεταφέρει την εταιρική ταυτότητα της Mercedes, στο βαθμό βέβαια που αυτή τηρεί τη νέα φιλοσοφία σχεδίασης «Sensual Purity».

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά τώρα στο τι θα περιέχει το ποιοτικό εσωτερικό της, αναμένετε την αυτούσια μεταφορά των δύο ογκωδών οθονών των 12,3 ιντσών από την πιο συντηρητική αδελφή της, αλλά παράλληλα το νέο τιμόνι τριών ακτίνων, τις δερμάτινες χειρολαβές όπως επίσης και το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes.