Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έθαψε την Bentley του!

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έθαψε την Bentley του!

ΝΕΑ

Έθαψε την Bentley του!

ΝΕΑ

Ένας από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς άνδρες στη Βραζιλία, ο Thane Chiquinho Scarpa, προκάλεσε αίσθηση μόλις ανακοίνωσε τα σχέδιά του για το πανάκριβο αυτοκίνητό του. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Thane Chiquinho Scarpa αποφάσισε να θάψει την Bentley του, ένα αυτοκίνητο αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, έτσι ώστε να μπορεί να οδηγεί μετά θάνατον… με στυλ. Φυσικά, τράβηξε τα βλέμματα όλων των μέσων ενημέρωσης και επικρίθηκε από πολλούς για τη συγκεκριμένη κίνησή του. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν κανονικά σε ολόκληρη την τελετή και έβγαλε και φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας στην τελετή είπε: «Οι άνθρωποι με καταδικάζουν, επειδή ήθελα να θάψω την πανάκριβη Bentley μου, στην πραγματικότητα όμως οι περισσότεροι θάβουν κάτι πολύ πιο πολύτιμο από ένα αυτοκίνητο. Θάβουν την καρδιά, το συκώτι, τους πνεύμονες, τα μάτια, τα νεφρά τους. Αυτό είναι παράλογο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι που περιμένουν για μεταμόσχευση και κάποιοι θάβουν τα υγιή όργανά τους, ενώ θα μπορούσαν να σώσουν τόσες πολλές ζωές. Το αυτοκίνητό μου δε έχει και τόση αξία μπροστά σε αυτά.»

bentley-burial-organ-donation-640

Advertisement
Advertisement

Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο Βραζιλιάνος Thane Chiquinho Scarpa, ο οποίος είναι δωρητής οργάνων.