Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ομιλος Σαρακάκη: Οι καλύτεροι κερδίζουν…

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ομιλος Σαρακάκη: Οι καλύτεροι κερδίζουν…

ΝΕΑ

Ομιλος Σαρακάκη: Οι καλύτεροι κερδίζουν…

ΝΕΑ

Όταν έχεις κίνητρο, νομοτελειακά αποδίδεις καλύτερα με ότι κι αν ασχολείσαι. Σε ειδική τελετή ο όμιλος Σαρακάκη βράβευσε και πιστοποίησε τους καλύτερους πωλητές του δικτύου τόσο της Honda όσο και της Mitsubishi.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

H εταιρεία έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου αυτό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο κατά τη διάρκεια πώλησης του αυτοκινήτου όσο και μετά την πώληση του.

Γι’ αυτό το λόγο έχει δημιουργήσει ένα κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων – Ακαδημία Πωλήσεων Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη (ΟΕΣ) σε συνεργασία με την εταιρεία ΡΡΡ Learn . Η Ακαδημία Πωλήσεων ΟΕΣ, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού του δικτύου των καταστημάτων εμπορίας αυτοκινήτων, με στόχο την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες  του δικτύου.

Advertisement
Advertisement

Η Ακαδημία Πωλήσεων ΟΕΣ, είναι ένα πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων, το οποίο αναπτύσσει τις απαραίτητες ικανότητες, μέσα από ένα σύστημα που ακολουθεί τον πωλητή σε όλη την επαγγελματική καριέρα του και οδηγεί σε διάφορα επίπεδα πιστοποίησης.

Οπότε ακόμη και ο τελευταίος πωλητής στο δίκτυο των δυο μαρκών του ομίλου, μόνο να κερδίσει έχει στην περίπτωση που διακρίνεται στη δουλειά του.