Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου Audi Q3

Ελλάδα 19:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εσωτερικό του νέου Audi Q3

ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου Audi Q3

ΝΕΑ

Η εξέλιξη του νέου Audi Q3 έχει πλησιάζει στο τέλος της, μια και το μοντέλο είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί μέσα στο 2019 και έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από το ταμπλό του.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ         

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Audi Q3 από το autokult.pl δείχνουν αρκετά μεγάλη βελτίωση σε ότι αφορά το στυλ, που θα πλησιάζει όλο και περισσότερο στα μεγαλύτερα SUV της εταιρείας. Οι πρώτες εκτιμήσεις που προκύπτουν από τις φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου που είναι στα τελευταία στάδια της εξέλιξης, υπογραμμίζουν τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας αναφορικά με το σύστημα MMI αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Audi Q3 Esot Boi 530

Στην έκδοση παραγωγής, αναμένεται να υπάρχει οθόνη 8,6 ιντσών ενώ πιο κάτω στην κεντρική κονσόλα θα βρίσκονται τα χειριστήρια για την ανεξάρτητη ρύθμιση της απόδοσης του κλιματισμού στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού. Φυσικά, οι θύρες USB και η θέση για την ασύρματη φόρτιση των κινητών τηλεφώνων, θα είναι εκεί που έχουμε δει και στα υπόλοιπα μοντέλα της Audi με αυτή τη διαμόρφωση της κεντρικής κονσόλας.

Advertisement

Audi Q3 Esot Boi 640