Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και Panda XL (video)

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται και Panda XL (video)

ΝΕΑ

Έρχεται και Panda XL (video)

ΝΕΑ

Στη Fiat έχουν πιάσει το νόημα και πατώντας στην επιτυχημένη στρατηγική του “φτιάχνω ένα μοντέλο που το απλώνω σχεδόν σε όλα τα segment” συνεχίζουν να ετοιμάζουν μικρά-μεγάλα οχήματα. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα το 500αράκι. Έγινε 500L, 500X, άπλωσε, ψήλωσε, γιγάντωσε, χωράει ακόμα και επτά επιβάτες πλέον. Όλα αυτά με το λογότυπο 500 αλλά με το κοινό DNA  να μη περιλαμβάνει πολλούς ακόμα κώδικες.

Αφού λοιπόν το μοντέλο αυτό πουλάει, οι δαιμόνιοι Ιταλοί το επεκτείνουν και στο Panda. Άλλα θρυλικό μικρό, που ήδη έχει 4×4 έκδοση την οποία έχω οδηγήσει στο Μπαλόκο και έχω τα καλύτερα να πω (φωτογραφία). Πραγματικό… μικρό εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, οι γείτονες ετοιμάζουν και το Panda XL, που όπως είναι εύκολα αντιληπτό, θα αρχίσει να προσφέρει χώρους, με το να μεταμορφώνεται όμως σε κάτι άλλο που ακόμα Panda θα το φωνάζουν. Οκ, Panda XL.

Advertisement
Advertisement

Μένει να δούμε πόσες τελικά θα είναι οι ομοιότητες αλλά και ποια τα τεχνικά χαρακτηριστικά, με τη Fiat να έχει εξασφαλίσει πως πέραν της… φήμης και των σεναρίων, τίποτα άλλο δεν έχει διαρρεύσει. Μόνο κάποιες… πιθανές φωτογραφίες, που παρουσιάζονται στο βίντεο που σας παραθέτουμε.