Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και DS2;

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(26) "Έρχεται και DS2;"
    

Έρχεται και DS2;

ΝΕΑ

Η Citroen εξετάζει το ενδεχόμενο να διευρύνει τη γκάμα των DS μοντέλων της, προσθέτοντας σε αυτή το μικρότερο σε διαστάσεις μέλος της – το DS2! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Θα κουβαλά τη γνώριμη μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία που αποτελεί σήμα-κατατεθέν των μοντέλων που έχουν το σήμα DS και σύμφωνα με το γερμανικό Autobild, θα εφοδιάζεται με διάφορες επιλογές κινητήρων, τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου. Κορυφαία αυτών αναμένεται να με τον 1600άρη υπέρ-τροφοδοτούμενων των 155 ίππων.

Επιδιώκοντας να κρατηθούν χαμηλά τα κόστη, το πιθανότερο είναι να μοιράζεται τεχνολογία και πάτωμα με το 208 της “αδερφής” Peugeot. Περισσότερα όταν τα σενάρια, γίνουν είδηση, με τη Citroen να φημολογείται πως θα παρουσιάσει το DS2 έστω σε πρωτότυπη μορφή, σε μία από τις προσεχείς διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις