Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εργαστήριο καινοτομίας από τη Nissan

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εργαστήριο καινοτομίας από τη Nissan

ΝΕΑ

Εργαστήριο καινοτομίας από τη Nissan

ΝΕΑ

Σε  συνεργασία με φορείς που προωθούν το μοντέλο  start-up, το Εργαστήριο Καινοτομίας της Nissan (Nissan Innovation Lab) επιδιώκει να προσελκύσει συνεργασία με καινοτόμες  start-ups (νεοσύστατες) επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Nissan θα συνεργαστεί με 50 Συνεργάτες, όπου και θα δοθεί έμφαση στις δραστηριότητες της μάρκας που σχετίζονται με την ενέργεια. Οι 50 Συνεργάτες αποτελούν έναν “επιταχυντή”, καθοδηγούμενοι από  50 επιτυχημένους επιχειρηματίες,  που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους νέους επιχειρηματίες να αναπτυχθούν γρήγορα και σε εύρος. Επιπλέον, η συνεργασία με άλλους “επιταχυντές” όπως η NUMA, θα επικεντρωθεί σε άλλες επιχειρηματικές  δραστηριότητες.

Το εργαστήριο θα προσφέρει στις start-ups την ευκαιρία να συνεργαστούν με τη Nissan, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει  τον κόμβο για  την “ρίψη” πρωτότυπων, καινοτόμων ιδεών, όπως και τον χώρο καθοδήγησης  προς το τελικό αποτέλεσμα. Για την λειτουργία και υποστήριξη του Εργαστηρίου Καινοτομίας, η Nissan θα παρέχει αποκλειστικό προσωπικό που θα αφοσιώνεται στα έργα καινοτομίας που θα αναπτυχθούν εκεί.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η εταιρία ανακοίνωσε τον  νικητή του θεσμού Chairman’s Innovation Awards, όπου οι εργαζόμενοι της μάρκας σε όλη την Ευρώπη, είχαν την ευκαιρία να κάνουν πραγματικότητα τις  καινοτόμες ιδέες τους, όχι σε θεωρητικό επίπεδο αλλά στην πράξη.